707 ZS "Jeep Grand Cherokee SRT" versijai "Trackhawk" 2

 
iAutolv | 26.maijs 2015 8:37

Kompānija Jeep gatavo apvidus automobiļa "Jeep Grand Cherokee SRT" visjaudīgāko versiju, ko pārdēvēs par "Trackhawk" un aprīkos ar 707 ZS jaudīgu motoru.

Trackhawk versijai zem motora pārsega atradīsies 6,2 litru astoņu cilindru Hellcat motors, ko "Chrysler" izmanto arī muskuļauto "Dodge Challenger SRT" un sedana "Charger" ātrākās versijas konstrukcijās. Džipam šāds motors 100 km/h ļaus sasniegt nepilnu četru sekunžu laikā.

Aizokeāna mediji vēsta, ka Jeep inženieri samazinās motora maksimālo griezes momentu, tā iemesla dēļ, ka 880 Nm varētu izrādīties pārāk liela slodze apvidus auto transmisijai un to sabojāt. Pēc otras versijas, konstruktori varētu atteikties no pilnpiedziņas sistēmas, taču šāds variants šķiet mazāk iespējams.

Jaudīgā apvidnieka bāzes versija saglabās 475 ZS 6,4 litru V8 motoru, kas ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 257 km/h un līdz simtam paātrināties 4,8 sekundēs.

"Jeep Grand Cherokee Trackhawk" pārdošanā nonāks 2016.gada vasarā un maksās 65 000 dolārus. Tirgū "Trackhawk" konkurēs ar tādiem modeļiem kā "Range Rover Sport SVR," "BMW X5 M" un "Porsche Cayenne Turbo S."

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 26.maijs 2015 12:10
2 2 Atbildēt

Šis var konkurēt tikai ar taisnu ceļu un kādu stabu. Bez ķiveres šitādā kāpt iekšā nav droši!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti