Volkswagen "Tiguan" iegūst jaunu dzinēju un informācijas un izklaides sistēmu klāstu 1

 

Foto: Publicitātes foto

Moller Baltic | 28.maijs 2015 6:06

Vairāk nekā 7 gadus Tiguan ir bijis viens no tīkotākajiem Volkswagen modeļiem. Sagaidot jauno modeļa gadu, Volkswagen nāk klajā ar atjauninātām Tiguan galvenā aprīkojuma specifikācijām. Kompaktā apvidus automobiļa atjauninājumos iekļauta jaunu dzinēju paaudze, kā arī jauns radio un radio navigācijas sistēma.

Tiguan ir bijis viens no visvairāk pārdotajiem Volkswagen modeļiem jau vairāk nekā septiņus gadus. Un nu populārais apvidus automobilis atkal pieteicis savu kandidatūru, modernizējot savu dzinēju klāstu: 2 litru dīzeļdzinēji ir kļuvuši jaudīgāki. 103 kW dzinēja jauda tikusi palielināta līdz 110 kW* un 130 kW dzinējs tagad nodrošina 135 kW** lielu jaudu. Tajā pašā laikā CO2 izmešu daudzums ir samazināts līdz 17 g/km, un visi dzinēji atbilst EU6 izmešu standartam.

Jaunā Tiguan informācijas un izklaides sistēma, kas balstīta uz jaunākās paaudzes modulāro informācijas un izklaides sistēmas matricu, arī tikusi ievērojami uzlabota. Iepriekšējās paaudzes radio sistēma nomainīta ar Composition Colour un Composition Media (funkcijās ietverts krāsu skārienekrāns, astoņi skaļruņi un dažādas pieslēgvietas mobilajām ierīcēm). Discover Media ir jaunā pieejamā radio navigācijas sistēma, kas kā standarts iekļauta Volkswagen tiešsaistes pakalpojumu pakotnē Guide & Inform.

Composition Media un Discover Media var arī pasūtīt kā papildaprīkojumu, izmantojot App Connect. Ar šo funkciju Volkswagen iespējo daudzu Google un Apple veikalos pieejamo viedtālruņu lietojumprogrammu integrāciju un izmantošanu. Iespējams arī pievienot Media Control lietojumprogrammu.

Šī jaunā lietojumprogramma, kas papildina informācijas un izklaides sistēmu, ļauj izmantot planšetdatoru dažādu funkciju izpildei (piemēram, navigācijas datu ievadei, radio stacijas izvēlei utt.) – šo iespēju var izmantot arī aizmugurē sēdošie pasažieri. 

 
Visi komentāri
 
LMT 28.maijs 2015 11:25
0 0 Atbildēt

Glīts golfs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti