Jaunā "Audi A4" „spiegu” foto (+ foto) 17

 

Foto: Automedia

iAutolv | 8.jūnijs 2015 7:31

Interneta mediji publicējuši "Audi A4" jaunās paaudzes modeļa pirmos attēlus, kuros vācu sedans redzams tikpat kā bez maskējošās līmplēves. Tie ir pirmie tik atklāti attēli, kas sniedz gandrīz pilnīgu priekšstatu par to, ko varam gaidīt šā gada septembrī, kad paredzēta A4 pirmizrāde Frankfurtes autoizstādē.

Foto: Automedia

Jaunais "Audi" pamatā līdzinās pašreizējās paaudzes modelim, tomēr dažas detaļas ir savādākas un tās nevar nepamanīt. Piemēram, priekšējie lukturi – tagad tie kļuvuši šaurāki, bet it kā piemiegtais skatiens – dusmīgāks un agresīvāks.

Foto: Automedia

No starmešu augšējās malas sākas hromēts dekors, kas stiepjas pāri sāniem līdz pat aizmugures lukturiem. Arī to skatiens „labu nesola,” kas kopā ar vairāk uz leju nolaisto un platāko aizmuguri veido pašreizējās paaudzes "A5 Sportback" līdzīgu tēlu. Vēl viena detaļa – sānu atpakaļskata spoguļi tagad novietoti uz durvīm.

Foto: Automedia

Jaunais "Audi A4" sedans tirdzniecībā nonāks gada beigās, 2016.gadā tam sekos universāls un "Allroad" modifikācija, bet 2017.gadā ieradīsies uz "A4" bāzes veidotā sportisko modeļu saime "A5" ar kupeju, kabrioletu un "Sportback."

Foto: Automedia

Foto: Automedia

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 8.jūnijs 2015 10:25
10 5 Atbildēt

Absolūti bezpersoniska bundža!

Ja norauj bļambu no purna, tad diez ko pārējām bundžām atšķirt nevar. Atgādina Ford Mondeo ar kaut kādu lēto korejieša krustojumu.

LMT 8.jūnijs 2015 10:29
4 1 Atbildēt

Tīri glīts bez tiem riņķiem!

Jana 9.jūnijs 2015 14:46
3 0 Atbildēt

Man arī kā dizainerei šķiet, ka Audi ir galīgi atpalicis no citiem ražotājiem, nepiedāvājot pircējam neko interesanu un oriģinālu. Tas viss liekas kaut kur jau redzēts pirms pieciem gadiem.

Auto būtu piemērots cilvēkiem bez sava ES, bet man un domāju, ka citām sievietēm piestāvētu kāda cita marka, kā piemēram LEXUS, Toyota, Honda, MercedesBenz. Sapņot taču nav kaitīgi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti