Brazīlietis Eiropai - modernizētais "Ford EcoSport" maksās no 17 990 eiro (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 3.jūlijs 2015 7:32

Pieprasījums pēc krosoveriem Eiropā pieaug gadu no gada, tādēļ "Ford" pielāgojis Brazīlijas tirgum paredzēto "EcoSport" (Brazīlijā no 2003.gada) Eiropas prasībām un papildina savu krosovera piedāvājumu, kas pagaidām pārstāvēts ar "Kuga" (vēlāk tiem pievienosies "Edge").

Foto: Publicitātes foto

Kompaktajam "EcoSport," kas nupat piedzīvojis feisliftu, ir 362-705 litru bagāžas nodalījums un jaunās paaudzes multimediju sistēma "Ford Sync" ar 4 collu ekrānu.

Foto: Publicitātes foto

Tā darbojas kombinācijā ar automātisko glābēju dienesta izsaukšanas sistēmu (avārijas gadījumā) un "AppLink" funkciju, kas ļauj pārvaldīt viedtālruņa aplikācijas ar balss vadību. Salonā arī jauna stūre un hroma dekori, bet rezerves ritenis vairs nekarājas pie aizmugures durvīm un ir pieejams tikai kā opcija, kas maksā EUR 170.

Foto: Publicitātes foto

No papildsaraksta lapas pircējs var izvēlēties arī tonētus sānu logus, navigāciju un atpakaļskata kameru, savukārt tiem, kas baidās no aukstuma tiek piedāvāta ziemas pakete (EUR 350-500) ar sēdekļu, vējstikla un spoguļu apsildes sistēmu.

Foto: Publicitātes foto

"Ford EcoSport" vienīgais dīzeļdzinējs ar 1,5 litru tilpumu pēc modernizācijas attīsta 95 ZS (agrāk 90), patērē vidēji 4,4 litrus degvielas un iet komplektā ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Minētais sadarbības partneris būs arī "EcoBoost" 1,5 litru 125 ZS trīscilindru dzinējam ("Engine of the Year Award" uzvarētājs), savukārt 1,5 litru Ti-VCT benzīna motors var strādāt pārī gan ar šo transmisiju, gan ar sešu pakāpju "PowerShift" automātisko pārnesumkārbu, kurai ir ātrumu manuālās pārslēgšanas funkcija.

Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā Eiropas specifiku, ražotājs uzlabojis salona izolāciju, pārstrādājis piekari, stūres iekārtu un ESP darbības algoritmu.

Foto: Publicitātes foto

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 3.jūlijs 2015 11:31
2 0 Atbildēt

Nav vērts pat runāt...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti