Mercedes-AMG un Renault Espace aprīkotas ar Dunlop riepām

 

Foto: Publicitātes attēls

Goodyear Dunlop Tires Baltic | 5.jūlijs 2015 10:58

Dunlop Ultra High Performance riepu uzstādīšana automašīnai Mercedes-AMG notiek pēc plaša izstrādes darba kopā ar Dunlop. Riepas ir īpaši pielāgotas jaunās automašīnas augstajai veiktspējai.

Riepas testētas vienā no sarežģītākajām sacīkšu trasēm pasaulē – Nirburgringas Nordšlaifē.

Dunlop Sport Maxx RT raksturo izcila saķere ar sausu vai slapju ceļu, precīza un stabila vadāmība, braucot pagriezienos lielā ātrumā, kā arī spēcīgs bremzēšanas sniegums. Tādā veidā gan padarot 476 ZS Mercedes-AMG C63 drošu, gan sportisku. Lai optimāli līdzsvarotu priekšējās un aizmugurējās asis, Dunlop riepām izmantota pielāgota konstrukcija, kas aizgūta no autosporta komponentiem, lai nodrošinātu stingru saķeri.

"Lai apmierinātu augstās prasības vadāmībai sausumā, riepu sastāvā ir augsta dažādu pildvielu, gumiju un īpašu polimēru proporcija, kas nodrošina stingru saķeri ar sausu segumu," skaidro Goodyear Dunlop riepu tehnoloģiju nodaļas direktors Persijs Lemērs (Percy Lemaire). Priekšējai asij paredzēto Dunlop Sport Maxx RT riepu izmērs ir 245/35 ZR19 (93Y) XL, un aizmugurējai asij — 265/35 ZR19 (98Y) XL.

Renault Espace aprīkots ar Dunlop riepām
Arī slavenā Renault Espace jaunākā versija būs aprīkota ar Dunlop Sport Maxx RT riepām, kuru izmērs ir 235/55R19 101W.

“Espace augstās veiktspējas riepas nodrošina uzticamu un noturīgu sniegumu. Dunlop mērķis ir nodrošināt kvalitatīvus risinājumus atbilstoši augsta līmeņa dzīvesveidam, un šis Espace aprīkojums sniedz transportlīdzekļu vadītājiem intuitīvu vadību jebkuros apstākļos,” stāsta Goodyear Dunlop oriģinālā aprīkojuma (patērētāju riepas EMEA) rīkotājdirektors Niks Hārlijs (Nick Harley).

Foto: Publicitātes attēls

Par Dunlop
Dunlop ir viens no pasaulē vadošajiem augstas un ļoti augstas veiktspējas riepu ražotājiem, kam pieder iespaidīgs motosporta sacīkšu rekords. Pateicoties Dunlop plašajai ātrumsacīkstēs gūtajai pieredzei, inovatīvās riepu tehnoloģijas tiek izmantotas ikdienā izmantojamo riepu ražošanai. 2013. gadā Dunlop svinēja uzņēmuma un tā dibinātāja izgudrotās pneimatiskās riepas 125. gadadienu. Pēc pirmajiem liela ātruma rekordiem Dunlop 1924. gadā svinēja savu pirmo triumfu Lemānas 24 stundu sacīkstēs kā visveiksmīgākais riepu ražotājs ar 34 uzvarām vienās sacīkstēs. 2014. gadā Dunlop riepas izvēlējās LMP2 čempioni, piedaloties Eiropas Lemānas sacīkšu sērijā un Lemānas 24 stundu sacīkstēs. Dunlop riepas ir pārbaudītas arī salonautomobiļu sacīkstēs visā pasaulē, tostarp populārajā Austrālijas V8 Supercar čempionātā un britu salonauto čempionātā. Jaunākās Dunlop ceļa riepas ir paredzētas uzstādīšanai balvu ieguvušajiem konkrētu ražotāju transportlīdzekļiem, piemēram AMG, Porsche, Jaguar, Audi, Mercedes, VW, Renault sport un BMW.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti