"Volkswagen Golf TCR" – 330 ZS versija sacīkstēm (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 10.jūlijs 2015 12:15

"Volkswagen" prezentējis sacīkšu modifikāciju "Golf TCR," kas piedalīsies "Touring Car Racer International Series" čempionātā. Pirmās ugunskristības paredzētas tuvākajā nedēļas nogalē, sacīkšu posmā, kas norisināsies Austrijas "Red Bull Ring" autodromā.

Priekšpiedziņas "Golf TCR" aprīkots ar divu litru turbo motoru, kas attīsta 330 ZS (410 Nm) un strādā pārī ar sešpakāpju DSG divsajūgu pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Sacīkšu "Golf" ir par 40 cm platāks nekā sērijveida modelis, automašīnai iebūvēts drošības karkass un uzstādīts virsbūves aerodinamiskā aprīkojuma komplekts no oglekļa šķiedras, kā arī 18 collu riteņi ar "Michelin" riepām. Saskaņā ar reglamentu, dzinējam un tā novietojumam, transmisijai, palielinātas berzes diferenciālim un turbīnas starpdzesētājiem jābūt sērijveida izpildījumā, bet, palielināt motora jaudu drīkst, izmainot elektroniskā vadības bloka programmu. Kopā ar pilotu mašīnas svars būs vismaz 1260 kg.

Foto: Publicitātes foto

Neskaitot Austriju, "Golf TCR," kas pierakstīts "Liqui Moly Team Engstler" komandā, piedalīsies arī Singapūras, Taizemes un Makao etapos.

Šobrīd "Touring Car Racer International Series" čempionātā piedalās "Seat Leon," "Opel Astra OPC," "Audi TT," "Honda Civic" un "Ford Focus ST."

No 2016.gada sacīkšu "Golf TCR" varēs iegādāties arī privātās sacīkšu komandas.

Foto: Publicitātes foto

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Dirshlaks 10.jūlijs 2015 15:03
1 0 Atbildēt

prieks golfa svars nu loti par lielu, vajadzeja zem tonnas ja saciksu auto

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti