Mazda uzlabo pārdošanas apjomus Eiropā 1

 

Foto: Publicitātes foto

Inchcape Motors | 22.jūlijs 2015 6:38

Pateicoties inovatīviem auto modeļiem, uzņēmums Mazda Eiropā iezīmējis desmito pārdošanas apjomu kāpuma mēnesi pēc kārtas. Pārdoto vienību skaits šī gada otrajā ceturksnī salīdzinājumā ar šo paša laika periodu pērn palielinājies par 13%, sasniedzot 47 232 automašīnas.

Vislielākais Mazda pārdošanas apjomu kāpums novērots Spānijā, kur palielinājums salīdzinājumā ar 2014.gada otro ceturksni ir 45%. Ar diviem cipariem rakstāms pārdošanas apjomu kāpums reģistrēts arī, piemēram, Itālijā (plus 35%), Nīderlandē (plus 21%), Polijā (plus 20%) un Apvienotajā Karalistē (plus 19%).

„Protams, mēs esam gandarīti redzēt to progresu, ko uzņēmums Mazda kopš jaunās modeļu paaudzes izlaišanas dažu gadu laikā ir sasniedzis Eiropā,” teic Mazda Europe viceprezidents pārdošanas jautājumos Martins ten Brinks (Martijn ten Brink). „Un mēs nekādā gadījumā savu uzvaras gājienu neesam beiguši: pilnīgi jaunā Mazda CX-3 kopš izlaišanas pagājušajā mēnesī ir pārspējusi mūsu jau tā augstās cerības, un ceļā uz laišanu tirgū ir ceturtās paaudzes Mazda MX-5.”

Visu jauno modeļu uzvarošais vieglā svara apvienojums ar efektīvo SKYACTIV tehnoloģiju un satriecošo KODO – Soul of Motion (Dvēseles kustība) dizainu novietojis Mazda ātrgaitas joslā gan pārdošanas apjomu, gan peļņas ziņā. Uzņēmuma Eiropas pilnvaroto pārstāvju tīkls, kurā notiek jauna dizaina izstrāde, lai iegūtu premium segmentam tuvāku izskatu, turpina piesaistīt jaunu auto pircēju pūļus.

Pagājušajā ceturksnī par ceļvedi kalpoja modelis Mazda2, kura pārdošanas apjomi palielinājās par 57%. Īpaši ražīgs bija jūnijs, kad pārdošanas apjomi gada griezumā palielinājās par vairāk nekā 93%.

Pašreizējās aplēses liecina, ka 19.jūnijā tirgū izlaistais modelis Mazda CX-3 gūs labus panākumus strauji augošajā mazo apvidus auto (SUV) segmentā un jau spēj lepoties ar vērā ņemamiem pārdošanas rādītājiem. Savukārt tik ļoti gaidītais jaunās paaudzes automobilis Mazda MX-5 Eiropā ieradīsies augustā. Līdz tam Japānas autoražotājs tikai divu gadu laikā tirgū būs laidis septiņus jaunus modeļus.

 
Visi komentāri
 
LMT 22.jūlijs 2015 12:36
0 0 Atbildēt

Pretrūsas apstrādi labak varēja uzlabot!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti