"Peugeot" ir atjaunojis visvairāk pārdoto "Partner" furgonu

 

Foto: Publicitātes foto

Peugeot Latvija | 24.jūlijs 2015 7:03

Šonedēļ pārdošanā nonāks Baltijas valstīs populārākais kravas furgons Peugeot Partner un pasažieru furgons Peugeot Partner Tepee, kuri ieguvuši jaunu izskatu un ekonomisku dzinēju līniju. Peugeot kravas furgonu cenas sākas no 10.789 € un minivena no 12.521 € .

"Pamatojoties uz pirmā pusgada rezultātiem, Peugeot ir atkal tirgus līderis komerctransporta segmentā un jaunais Partner ļaus mūsu pozīciju šajā segmentā nodrošināt arī otrajā pusgadā, jo komercklientiem piedāvājam vienu no ar zemāko degvielas patēriņu un zemākām uzturēšanas izmaksām komerctrasportu," sacīja Peugeot Baltic izpilddirektors Rasmus Tali.

Foto: Publicitātes foto

Partner ar ērtu kabīni, augstu kravnesību un uzticamību var izvēlēties divos garuma variantos - 4,38m un 4,63m. Kravas telpas apjoms ir palielinājies atbilstoši 3,7m3 un 4,1m3, pārvadājamo preču masa līdz 850kg. Partner Tapee pasažiru furgons ir pieejams gan piecvietīgs, gan septiņvietīgs no kuriem, ja nepieciešams, gan otro gan trešo sēdekļu rindu var izņemt.

Partner ir ieguvis jaunus priekšējos lukturus un radiātora režģi, kuru dizains savienojās ar pārējiem Peugeot modeļiem- šīs detaļas piedod automobilim izteiksmīgāku un spēcīgāku izskatu.

Foto: Publicitātes foto

Papildus muskuļotu izskatu palielina uz buferiem uzstādītās uzlikas, kurus ir iespējams skrāpējumu vai iespiedumu gadījumā viegli nomainīt.

Peugeot Partner kustību nodrošina plaša nākamās paaudzes dzinēju izvēle, kuru degvielas patēriņš ir viens no zemākajiem savā klasē un salīdzinājumā ar agrākajiem par 1/6 daļu ekonomiskāki. Sākotnēji ir pieejami kopā seši dzinēji- VTi benzīna un BlueHDi dīzeļdzinēji ar jaudu no 75 līdz 120 ZS. BlueHDi 100 S&S dzinēja versijas CO2 emisija savā klasē ir rekordzema - tikai 109 g/km.

Partner Tepee standarta aprīkojumā ir ABS bremzes, avārijas bremzēšanas palīgsistēma, ESP ar ASR un tiešā riepu spiediena kontroles sistēma. Sākot no otrā aprīkojuma līmeņa kruīza kontrole un ātruma ierobežotājs ir iekļauts standarta aprīkojumā.

Foto: Publicitātes foto

Peugeot Partnera augstā sēdpozīcija nodrošina labu un pārliecinošu redzamību. Vēl vairāk braukšanu šajā segmentā atvieglo regulējama augstumā un dziļumā stūre un uz priekšējā paneļa izvietotā ātrumu pārslēgšanas svira.

Priekšējā rindā ir pietiekami daudz vietas kājām un trešajam pasažieriem, kas šajā komerctransporta segmentā ir unikāla iespēja.

1996. gadā tirgū ienākušais Peugeot Partner izraisīja revolucionāru izrāvienu mazā komerctransporta segmentā. Otrās un arī trešās paaudzes Partner turpināja mazā komerctransporta koncepcijas izstrādi, uzlabojot ietilpību un komfortu, kļūstot par etalonu šajā segmentā.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti