Atklātas "Lada Vesta" komplektācijas, ražošana sāksies novembrī 10

 
iAutolv | 25.augusts 2015 12:08

Publicēta informācija par jaunā "AvtoVAZ" modeļa "Lada Vesta" (ražošanā no novembra) aprīkojuma komplektācijām.

Sākotnēji "Lada Vesta" pircējiem būs pieejams viens dzinējs un trīs aprīkojuma komplektācijas: „Klassik,” „Komfort,” un „Lukss,” turklāt jau bāzes versijā sedans saņems ABS un stabilizācijas sistēmu, divus gaisa drošības spilvenus, elektrisko stūres pastiprinātāju, kondicionieri, sistēmu, kas palīdz uzsākt kustību pret kalnu un sagatavi audio iekārtas pieslēgšanai.

„Komfort” aprīkojuma versija ekstru sarakstam pievieno priekšējo sēdekļu apsildi, elektriski regulējamus un apsildāmus atpakaļskata spoguļus, audio sistēmu ar "Bluetooth" un 4,3 collu displeju, bet visdārgākās versijas „Lukss” aprīkojumā iekļauti 16 collu riteņu diski, elektropacēlāji visiem stikliem, lietus un gaismu sensori, apsildāms vējstikls.

Papildu trīs nosauktajām komplektācijām, būs pieejamas arī dažādu aksesuāru un sistēmu kombinācijas, kas apvienotas paketēs. Piemēram, „Komfort” komplektācijai varēs pievienot „Optima” paketi ar 15 collu riteņu diskiem un apsildāmu vējstiklu, bet „Lukss” varēs uzlabot ar "Multimedia" un "Style" komplektiem. „Multimedia” apvieno atpakaļskata kameru, kruīzkontroli un multimediju kompleksu ar septiņu collu ekrānu, bet „Style” – jau nosauktos palīgus plus dizaina uzlabojumus ar virsbūves uzlīmēm, pedāļu uzlikām, dekoratīvo izpūtēja uzgali un īpašiem 16 collu riteņu diskiem.

"Lada Vesta" motortelpā atradīsies 1,6 litru 16V dzinējs ar 106 Zs jaudu, ko varēs pasūtīt komplektā ar mehānisko vai robotizēto pārnesumkārbu. Vēlāk dzinēju izvēlei pievienosies 87 un 114 ZS jaudīgi motori.

"Lada Vesta" sedana ražošanai Iževskas rūpnīcā jāsākas šā gada novembrī. Piebildīsim, ka šādu apgalvojumu krievu mediji izplatīja arī pirms gada, tādēļ cerēsim, ka šoreiz "AvtoVAZ" solījumu turēs.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 25.augusts 2015 19:24
5 0 Atbildēt

Taatad- klasik komplektaacijaa buus ledusskraapis prieksheejam logam, bet apsilde paredzeeta tikai lukss versijaa. Un dziedaat ieksh auto varees pats. Savukaart style versijaa buus dabonams ar novelceneem aplipinaats(lasi, tuuneets) dzels gabals. Bet optima liinijaa noreikti buus divcollu optima alus, kursh buus piesiets pie 13collu "zapaskas" ritenja. Pilniigi normaali!

iJuris 25.augusts 2015 13:35
4 1 Atbildēt

"elektriski regulējamus un apsildāmus atpakaļskata sēdekļus"

tikai Lada Vesta pieejama ekstra :D

3ton 25.augusts 2015 16:03
4 0 Atbildēt

Bet no Russo-Balta emblēma tagadiņ ir Krievijas ģērbons.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti