''MICHELIN X Multi'' mazām kravas automašīnām – vispusīgas veiktspējas riepas

 
Antra Savleviča, Baltic Communication Partners | 26.augusts 2015 6:03

Michelin laiž tirgū sešus jaunus MICHELIN X Multi Z un MICHELIN X Multi D riepu izmērus, kas paredzēti mazām kravas automašīnām ar kravnesību līdz 16t DMC.Riepas var izmantot uz visa veida ceļiem, gan vasarā, gan ziemā. MICHELIN X Multi drošību, pat ar ievērojamu protektora raksta nodilumu, apstiprina jaunākie TÜV SÜD testi.

2015. gadā kravas automašīnu riepas MICHELIN X Multi Z (riepa lietošanai visās pozīcijās) un MICHELIN X Multi D (riepa uz piedziņas ass), ar kravnesību līdz 16 tonnām, tika paplašinātas ar 6 jauniem izmēriem. X Multi Michelin kopā tiek piedāvāti 16 riepu izmēri, kas atbilst 80% kravas automašīnu lietotāju vajadzībām.
Jaunākie Tehniskās kontroles apvienības TÜV SÜD veiktie testi apliecina, ka riepas MICHELIN X Multi saglabā veiktspēju pat ar ievērojamu protektora raksta nodilumu.

MICHELIN X Multi D Foto: Publicitātes foto

Riepu MICHELIN X Multi priekšrocības:

Vispusība un iespēja izmantot visa gada garumā – gammai ir homologētas ziemas riepas, par ko liecina apzīmējums 3PMSF riepas sānos.
Augstākā vides aizsardzības standartu ievērošana, kas saistīta ar mazāku degvielas patēriņu un trokšņa līmeņa samazināšanu. Riepas MICHELIN X Multi ārējais rites troksnis ir par 5 dB zemāks nekā uzrādītais vidējais rezultāts konkurentu riepām (UZMANĪBU! atšķirība 3 dB ir divkārtējs trokšņa intensitātes pieaugums).
Zemākas kopējās ekspluatācijas izmaksas.

MICHELIN X Multi Z (visām pozīcijām) un MICHELIN X Multi D (uz piedziņas ass), kravas automašīnām ar pieļaujamo kopējo masu līdz 16 tonnām, tikusi paplašināta ar jauniem izmēriem (viens no izmēriem pieejams no 2015. gada septembra).

2015. gadā riepu gammai MICHELIN X Multi Z pievienosies seši jauni izmēri:

- 225/75 R 17.5

- 235/75 R 17.5

- 245/70 R 17.5

- 265/70 R 17.5 (no 2015. gada septembra)

- 245/70 R 19.5

- 265/70 R 19.5

Drošību apstiprinājusi neatkarīgā Tehniskās kontroles apvienība TÜV SÜD.

Sniedzot informāciju par jaunajiem gammas MICHELIN X Multi Z un D riepu izmēriem, Michelin vienlaicīgi publicē neatkarīgās Tehniskās kontroles apvienības TÜV SÜD veikto testu rezultātus. Testi uzrādījuši, ka riepas MICHELIN X Multi Z un X Multi D, ar līdz 2/3 nolietotu protektora rakstu, piedāvā daudz labāku veiktspēju, nekā galveno konkurentu riepas, bremzēšanas ceļu uz slapja seguma ar mazu saķeri samazinot par 13 metriem.

2012. gada beigās ieviestā riepu marķēšanas prasība riepu ražotājiem uzliek par pienākumu uz riepu etiķetēm norādīt trīs veiktspējas parametrus: degvielas patēriņš, bremzēšana uz slapja ceļa un trokšņa līmenis. Veiktspējas testi tiek veikti uz jaunām riepām.

MICHELIN X Multi Z Foto: Publicitātes foto

 

Neskatoties uz to, ka premium tirgus līderu ražoto riepu veiktspēja bremzēšanas ziņā mitros apstākļos ir salīdzinoši līdzīga, no TÜV SÜD veiktajiem testiem izriet, ka riepu veiktspēja ar daļēji nolietotu protektora rakstu tomēr atšķiras, kas ievērojami ietekmē drošības rādītājus. Veiktie pētījumi apstiprināja, ka uzņēmuma Michelin ražotās riepas saglabā augstu veiktspēju no pirmā līdz pēdējam protektora milimetram.

Riepu gamma MICHELIN X Multi, pirmkārt, ir paredzēta lietotājiem, kuriem transporta pakalpojumi ir paplašinājums uzņēmējdarbībai.

Vairākumā gadījumu kravas automašīnas ar kravnesību līdz 16 tonnām izmanto pašnodarbinātās personas ar vienu kravas automobili. Sniedzot transporta pakalpojumus, lietotājiem nākas pārvietoties pa dažāda veida ceļiem, tostarp, pilsētas un piepilsētas ceļiem.

Mazās kravas automašīnas tiek ekspluatētas ļoti prasīgos apstākļos: precei jābūt piegādātai laikā, neatkarīgi no saņēmēja atrašanās vietas vai laikapstākļiem. Šādu automobiļu īpašniekiem riepas nozīmē daudz vairāk, nekā vienkārši automašīnas aprīkojuma elements – uzticamas riepas ir biznesa partneris, kas atbild par transportlīdzekļa mobilitāti. Nodrošina gan vadītāja, gan pārvadājamās kravas mieru un drošību.

Gammas MICHELIN X Multi Z (visām pozīcijām) un MICHELIN X Multi D (uz piedziņas ass) riepas kopā pieejamas 16 izmēros, pa 8 izmēriem katrā no gammām:

- 215/75 R 17.5

- 225/75 R 17.5

- 235/75 R 17.5

- 245/70 R 17.5

- 265/70 R 17.5 (no 2015. gada septembra)

- 245/70 R 19.5

- 265/70 R 19.5

- 285/70 R 19.5

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti