Volkswagen R GmbH piešķir Golf Sportsvan sportisku uzlabojumu

 

Foto: Publicitātes foto

Moller Baltic | 4.septembris 2015 7:02

Jaunu auto individualizēšana joprojām ir populāra tendence. Sevišķi dinamiskās iezīmes tagad ir pieprasītākas kā jebkad agrāk. Viens no veidiem, kā Volkswagen pievērsies šai tendencei, ir jaunā 'R-Line' paketes. Volkswagen sporta filiāles “Volkswagen R GmbH” speciālisti tagad Golf Sportsvan modelim izstrādājuši divas R-Line paketes, kuru pasaules pirmizrāde notiks Starptautiskajā Autoizstādē (66th IAA Cars) Frankfurtē.

'R-Line' pakete ietver pilnīgu eksterjera un interjera programmu. Tajā pašā laikā ikviens, kurš vēlas iztikt bez individualizētiem interjera elementiem, var sevi ierobežot sportiskajos virsbūves stiprinājumos, izmantojot 'R-Line' eksterjera paketi.

Ar 'R-Line' eksterjera paketi Golf Sportsvan iegūst pilnībā pārveidotus buferus ar ventilācijas restēm un hromētiem elementiem (priekšā) parastajā R-Line dizaina gadījumā un gaisa ieplūdes lūkas, kas raksturīgas R-Line. Turklāt R-Line dizaina gadījumā smidzinātājs integrēts aizmugurē. Eksterjera paketē iekļauti arī ar hromētām plāksnēm apstrādāti izpūtēji, aptumšoti aizmugurējie lukturi un sliekšņu paplašinājumi auto virsbūves krāsā. Abas paketes papildina dizainera rotājums ar R-Line logotipu priekšējās daļās un durvīs.

'R-Line' paketes galvenās iezīmes interjerā ir ekskluzīvi sporta sēdekļi. Tie atdalīti ar vidējiem sēdekļu blokiem no Race auduma un sēdekļu sānu balstiem no San Remo mikrošķiedras. Nosaukums 'R-Line' iestrādāts arī priekšējos sēdekļos, kas savukārt saskaņoti ar durvju paneļiem. Golf Sportsvan ir papildus uzlabots ar dekoratīvu rotājumu Black Lead Grey krāsā, durvju plāksnēm ar R-Line burtiem, grīdas paklāji ar dekoratīvu izšuvumu kontrastējošā krāsā un pedāļi ar pēdas balstu no nerūsējošā tērauda.

Tiem pieskaņots melns jumta apšuvums un atbilstošas krāsas ātrumpārslēga apvalks. Smalkās perifēriskās nianses ietver pretēji atšķirīgu dekoratīvu izšuvumu kontrastējošā krāsā (uz ātrumu pārslēga, R-Line multifunkciju sporta stūres, centrālā elkoņu balsta, durvju paneļiem un grīdas paklājiem). Visbeidzot, kas nav mazsvarīgākais, informācijas un izklaides sistēmas sākuma ekrānā tiek attēlots 'R-Line'.

Neatkarīgi no tā, Volkswagen Golf Sportsvan modelim joprojām piedāvā arī 'R-Line' sporta paketi. Tā ietver progresīvo stūres sistēmu, tonētus pasažieru nodalījuma logus (aptumšoti par 65 procentiem) un sporta amortizatoriem (virsbūve par 15 mm zemāka). Volkswagen Golf Sportsvan modelim piedāvā arī četru dažādu dizianu 'R-Line' vieglmetāla diskus: 17-collu Salvador stīpas un 18-collu Marseille, Salvador (tāds pats dizains, kā 17-collu stīpām) un Serron diskus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti