"Porsche" modernizējis "911 Carrera" un "Carrera S" (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 8.septembris 2015 15:06

Frankfurtes autoizstādē (no 17.09) "Porsche" parādīs modernizēto "911 Carrera," kas agrāk izmantotā atmosfēriskā dzinēja vietā tagad komplektēts ar jaudīgāku turbo motoru.

Foto: Publicitātes foto

Modernizācijas procesā sporta auto saņēmis jaunu spēka agregātu – trīs litru sešu cilindru twin-turbo motoru, kas bāzes versijā attīsta 370 ZS (450 Nm), bet versijā "Carrera S" – 420 ZS (500 Nm). Tas nozīmē, ka pēc modernizācijas abas versijas kļuvušas par 20 ZS stiprākas, savukārt griezes moments pieaudzis par 60 Nm.

Foto: Publicitātes foto

Komplektā ar septiņu pakāpju robotizēto PDK pārnesumkārbu un par piemaksu pieejamo "Sport Chrono Package" standarta versija 100 km/h sasniedz 4,2 sekundēs, bet "S"-versija – 3,9 sekundēs, kas abos variantos ir par 0,2 sekundēm ātrāk nekā agrāk. "911 Carrera" maksimālais ātrums tagad ir 295 km/h (+6 km/h), bet "Carrera S" spēj sasniegt 305 km/h (+4 km/h). Modernizētās "911 Carrera" degvielas patēriņš sarucis par 12 procentiem – agrāk kupeja uz 100 km patērēja 8,2 litrus (ar PDK kārbu), tagad 7,4. "Carrera S" šie rādītāji ir sekojoši: agrāk 8,7 litri, tagad – 7,7.

Foto: Publicitātes foto

Sporta kupejas salonā uzstādīta jauna stūre no superauto "918 Spyder" ar četriem izvēles režīmiem: "Normal," "Sport," "Sport Plus" un "Individual," bet versijām ar "Sport Chrono" paketi un PDK kārbu pieejama "Sport Response" poga, kuru nospiežot, sistēma izvēlas optimālo pārnesumu un mobilizē maksimālo dzinēja jaudu 20 sekundēm, kas pilotam noderēs apdzenot vai veicot strauju paātrināšanos.

Foto: Publicitātes foto

Modernizētā kupeja aprīkota ar jauniem amortizatoriem un pirmoreiz – ar PASM mehatrono šasiju, kas iekļauta jau rūpnīcas komplektā. Jāatzīmē jaunais multimediju komplekss, kas apveltīts ar septiņu collu skārienjutīgu ekrānu un "Apple CarPlay" atbalstu.

Foto: Publicitātes foto

Standarta palīgasistentu klāsts papildināts ar multi-collision bremžu sistēmu, kas  pēc nopietnas avārijas automātiski nobremzē transportlīdzekli nepieļaujot atkārtotu sadursmi, kā arī uzlabota adaptīvā kruīzkontrole. Vizuālo pārmaiņu skaitā jauni lukturi ar četru punktu dienasgaitām, jauns motora pārsegs, aizmugures lampas un buferis.

Foto: Publicitātes foto

Eiropā "Porsche 911 Carrera" tirdzniecība startē 12.decembrī. Vācijā "911 Carrera" maksās, sākot no EUR 94 344, "Carrera S" – no EUR 108 505. Kabrioletu versijas attiecīgi EUR 107 434 un 121 595. 

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti