"Borgward" parāda savu pirmo modeli - krosoveru "BX-7" (+ foto) 10

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 11.septembris 2015 12:26

Atkal atdzimušais vācu autoražotājs "Borgward" atgriežas un pirmoreiz parāda sērijveida ražošanai pietuvinātu modeli, izklīdinot baumas par savu ne visai veiksmīgo aliansi ar naudas devējiem no Ķīnas.

Frankfurtes autoizstādē debiju piedzīvos attēlos redzamais krosovers "BX-7" – sērijveida ražošanai pietuvināts prototips, kas par konveijera produktu pārtaps līdz 2016.gadam. Tādejādi "Borgward" pierādījis savu dzīvotspēju, kas tika apšaubīta pēc pavasarī notikušās Ženēvas autoizstādes, kur solīto jaunumu vietā kompānija spēja parādīt vien dažus plakātus un vienu automašīnu "Borgward" ziedu laikiem 50.gados.

Frankfurtes eksponāts ir tipisks krosoveru segmenta pārstāvis – plecīgs stāvs ar liela izmēra radiatora režģi, motora pārsegs un sāni ar valcējumu, paaugstināts klīrenss un virsbūves aizsargi priekšā un aizmugurē.

4,70 m garās automašīnas motortelpā iebūvēts 224 ZS divlitru benzīna turbo agregāts. Krosovers komplektēts ar pilnpiedziņu, ko regulē elektronika vajadzības gadījumā pieslēdzot un atkal atslēdzot pakaļējo asi, 360 grādu apkārtskata videokamerām un dažādām drošības sistēmām, ieskaitot brīdināšanu par iespējamo sadursmi un bremžu asistentu ar gājēju atpazīšanas funkciju. Multimediju sistēmai ir 12,3 collu ekrāns, WLAN "Hotspot" interneta atbalsts un iespēja pieslēgt viedtālruņus. Bagāžas nodalījuma tilpums, atkarībā no sēdekļu konfigurācijas, var būt līdz pat 1344 litriem.

Krosoveram paredzēti trīs aprīkojuma līmeņi, kā arī TS modifikācija sportiska izskata aprīkojuma elementiem (sporta stūre, alumīnija pedāļi, nappa ādas apdare ar dekoratīvu nošuvumu, hroms, pulēts alumīnijs, vieglmetāla diski, pārveidoti buferi utt).

Krosovera cena vēl nav nosaukta, taču vācu "Autobild" prognozē, ka tās sāksies no atzīmes 26 000 eiro.

Blakus "BX-7" Frankfurtes izstādē stāvēs arī "Plug-in Hybrid" modelis ar kopējo jaudu 401 ZS un iespēju līdz pat 55 km veikt elektriskā režīmā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
KLF 11.septembris 2015 12:37
5 1 Atbildēt

Pēc pirmās bildes domāju ka Škoda kaut ko atkal palaidusi tautā, bet no aizmugures asociācija ar Poršu vienkārši sakot nav šim auto savas identitātes.

GB12 11.septembris 2015 15:05
4 1 Atbildēt

Jā, es arī par Buick padomāju. Vai par k-kādu ķīnieti.

a-ha 11.septembris 2015 14:52
3 0 Atbildēt

man pirmā doma par Buick

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti