Frankfurtes autoizstāde – "Audi S4" nomaskētais spēks (+ foto)

 

Foto: Autobild.de

iAutolv | 17.septembris 2015 11:23

Blakus jaunajam "Audi A4" Frankfurtes autoizstādē savu pasaules pirmizrādi svin arī saimes jaudīgākais pārstāvis "S4" (354 ZS). Tiesa, nezinātājam to atšķirt no "A4" nebūs viegli.

"Audi" ar kompleksiem neslimo, tādēļ nekādu pārmērību nebūs - "A4" saimes jaudīgākais pārstāvis, kas 100 km/h var sasniegt 4,6 sekundēs,  neizceļas ar pārspīlētiem spoileriem, buferiem vai virsbūves uzlikām. Ietērps ir vienkāršs un gaumīgs, tomēr atšķirības ir.

"S4" buferi ir gandrīz tādi paši kā "A4" – ar pieņēmumu, ka izvēlēta sportiskā "S-Line" pakete. Mazliet atšķiras gaisa ieplūdes atveres un radiatora restes krāsojums. "S4" režģa spraišļi ir matētā sudrabkrāsā tāpat kā spoguļu korpusi un daži salona dekori. Uz domām par jaudīgo versiju var uzvedināt spilgti sarkanais taisnstūris pie "S4" logotipa, taču tas ir pārāk mazs, lai pamanītu uzreiz. Krietni lielākas izredzes atklāt „vilku aitu barā” ir tad, ja uz "S4" palūkojas no sāniem – kļūdīties neļaus 19 collu (papildmaksa) riteņu diski S4 raksturīgajā piecu dubultspieķu dizainā, kā arī sarkanās bremžu skavas. No aizmugures jaudīgo versiju nodod četras izplūdes caurules, aizmugures spoileris un difuzors.

Salona apdarei izmantota gaiši pelēka āda ar zilu diegu nošuvēm, ar perforētu ādu apvilkta sporta stūre un "Tiptronic" astoņu pakāpju automātiskās pārnesumkārbas izvēlnes svira. Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita "S4" logotipi un "S4" sporta režīms digitālajam mērinstrumentu panelim (apgriezienu rādītājs ekrāna centrā). Pārējais zināms no "A4" – apdare un materiāli augstākajā līmenī.

"S4" tirdzniecībā nonāks 2016.gadā.

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti