"Fiat" atklājis pikapa "Toro" izskatu

 
iAutolv | 16.oktobris 2015 7:20

"Fiat" kompānijas Brazīlijas struktūrvienība publicējusi pirmo oficiālo pikapa "Toro" attēlu, daloties arī ar svarīgāko tehnisko informāciju.

Pieejamā informācija liecina, ka "Fiat Toro" izgatavots uz Jeep kompānijas platformas, izmantojot tehniskos risinājumus, kas ir pamatā kompaktajam Renegade un izstrādes procesā esošajam jaunam krosoveram, kas stāsies apvidnieku "Compass" un "Patriot" vietā.

4915 mm garā "Fiat Toro" salonā ir piecas sēdvietas, bet automašīnas kravnesība ir 1000 kg. Bāzes komplektā ABS, priekšējie gaisa drošības spilveni, palīgsistēma, kas palīdz uzsākt kustību slīpumā, kondicionieris un audio sistēma ar sešiem skaļruņiem.

Motoru piedāvājumā divi dīzeļdzinēji ar 1,8 un 2,0 litru darba tilpumu. Spēka agregātu jaudu ražotājs neatklāj, tomēr eksperti uzskata, ka tie attīstīs 138 un 170 ZS. Vājākais būs komplektēts ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet divlitru dīzelis varēs sadarboties gan ar šo transmisiju, gan ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.  

Dārgāko pikapa versiju aprīkojumā būs atpakaļskata kamera, "Uconnect" multimediju komplekss ar navigāciju un piecu vai septiņu collu TFT ekrānu, lietus un gaismu sensori, riepu spiediena kontroles sistēma un parkošanās palīgsistēma.

"Fiat Toro" paredzēts Dienvidamerikas tirgum un pārdošanā tas nonāks 2015.gada beigās vai nākamā gada sākumā. Pircēji varēs izvēlēties cenu ziņā pievilcīgāko un vienkāršāko priekšpiedziņas versiju vai 4x4 variantu, kas, protams, būs dārgāks. Brazīlijā "Fiat Toro" cena būs, sākot no 70 tūkstošiem reālu (aptuveni 19 000 ASV dolāru).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti