Maskava-"Ferrari" avarē ar 200 km/h, vadītājs aizbēg (+ video) 6

 

Ferrari avārijas brīdī un pēc tam Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

iAuto | 19.oktobris 2015 11:48

Naktī uz 16.oktobri Maskavā pie Krimas tilta avarēja vairāk nekā vienu miljonu dolāru vērta "Ferrari" automašīna. Pie stūres atradies 17-gadīgs jaunietis, kurš no notikuma vietas aizbēdzis, vēsta TV kanāls "Rossija-24."

Ielas malā izvietotās kameras fiksējušas brīdi, kad burtiski lidojošais Ferrari, mēģinot apsteigt tajā pašā virzienā braucošu mašīnu pa labo pusi, ietriecas tilta konstrukcijā. Tālāk nevadāmais superauto aizkūleņo pa gaisu, uztriecas divām automašīnām pretējā joslā un uzliesmo, pārvērsdamies uguns bumbā.   

Vēlāk noskaidrojies, ka pie Ferrari stūres atradies septiņpadsmitgadīgs jaunietis, kuram vadītāja tiesības nekad nav bijušas. Vairāk nekā miljonu dolāru vērtā automašīna reģistrēta kādā kompānijā, kas nodarbojas ar automobiļu tirdzniecību.

Avārijā cietuši trīs cilvēki, tostarp arī avārijas izraisītājs, ko žurnālisti atraduši Skļifasovska zinātniski pētnieciskajā institūtā. Žurnālisti centušies uzzināt kaut ko tuvāk par puiša veselību un avārijas apstākļiem, taču tas nav izdevies – cietušā palāta tiek rūpīgi apsargāta, bet Vesti korespondentu, kas vēlējies tur iekļūt, apsargi nogāzuši gar zemi un izdzēsuši video ierakstu no viņa mobilā tālruņa. Kad žurnālisti izsaukuši policiju, puiša radinieki nekādus paskaidrojumus nevēlējušies sniegt un prombraucot ar savu Mercedes gandrīz sabraukuši arī likumsargu (skat. trešo video no 1:30)).

Pēc neoficiālas informācijas, jaunieša vārds esot Tomass Levijevs, viņš esot pie samaņas un jūtoties normāli. Tā kā avārijā nav smagi cietušo vai bojā gājušo, krimināllieta saistībā ar šo negadījumu netiks ierosināta – vaininiekam var piespriest administratīvo sodu un materiālo zaudējumu atlīdzināšanu cietušajiem.

Vēlāk masu medijos parādījās informācija, ka puiša tēvs esot pazīstamais Izraēlas biznesmenis Levijs Levajevs ($1,16 miljardi pēc 2015.gada Forbes aprēķiniem), taču viņam piederošās kompānijas AFI Development pārstāvji Maskavā to oficiālā paziņojumā noliedz.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bl*d 19.oktobris 2015 8:17
13 1 Atbildēt

bagātais ebreju puisēns dzīvo citā realitātē, kādi tur menti

Ulass 19.oktobris 2015 8:10
6 0 Atbildēt

Maskavas mentiem obloms, brauc virsū, a šie pat nešauj...

rt 19.oktobris 2015 9:42
6 1 Atbildēt

Te jums lūk ir rezultāts, kad vara pieder tautai!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti