Ķīnas kompānija "Geely" izgatavojusi sportisku universālu (+ foto)

 

Geely universāls Foto: CarNewsChina

iAuto | 9.novembris 2015 7:40

Ķīnas kompānija "Geely", kuru pazīstam kā zviedru "Volvo" mātesuzņēmumu, izgatavojusi jaunu universālu, ko plašākai publikai plānoja parādīt Guandžou autoizstādē novembra beigās.

Tik ilgi noslēpumu saglabāt neizdevās, jo interneta izdevums "CarNewsChina" jaunā modeļa attēlus publicējis jau tagad. Eksperti atzīmē, ka "Geely" universāls līdzinās sedanam "Emgrand Concept", kas tika parādīts šā gada aprīlī. Automašīnai ir slīps jumts, salīdzinoši neliels aizmugures logs un trapecveida izplūdes sistēmas izvadi. Pēc vēl oficiāli neapstiprinātas informācijas motoru piedāvājumu sastādīs 1,3 litru atmosfēriskais un 1,6 litru benzīna turbo motors. Ķīnas tirgū universāls kļūs pieejams 2016.gada sākumā.

Tāpat Guangdžou motoršovā būs skatāms arī Geely jaunais krosovers "NL-3", kas vietējā tirgū dosies ar nosaukumu "Emgrand Boyue".

Dizaina ziņā kādreizējā "Volvo" speciālista Pītera Horberija veidotais "Geely" jaunums līdzinās kompānijas sedanu flagmanim GC9. 4505 mm garajam un 1804 mm platajam automobilim ir panorāmas jumts, diožu lukturi, jumta reliņi un "Geely" mašīnām neredzēta radiatora reste.

Pēc vēl neapstiprinātas informācijas, krosovera motoru piedāvājumā būs 2,4 litru benzīna dzinējs ar 160 Zs un 210 Nm, 1,8 litru turbo agregāts ar 180 Zs un 285 Nm, kā arī 3,5 litru V6 motors ar 270 ZS (345 Nm), ko uzstādīs dārgākajām versijām.

Geely universāls Foto: CarNewsChina

Geely krosovers Foto: CarNewsChina

Geely krosovers Foto: CarNewsChina

Geely krosovers Foto: CarNewsChina

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti