Dubaijā debitē "Cadillac XT5" (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 12.novembris 2015 12:18

ASV autobūves kompānija "Cadillac" Dubaijas autoizstādē iepazīstinājusi ar krosoveru "XT5", kas luksusa zīmola modeļu piedāvājumā nomaina krosoveru "SRX".

"XT5" pamatā ir jauna šasija un tas izgatavots, izmantojot jaunas tehnoloģijas – lāzera metināšanu un īpaši izturīgu tēraudu. Automobilis ir 4815 mm garš, 1903 mm plats un 1675 mm augsts. Krosovera riteņu bāze – 2857 mm. Visos parametros "XT5" ir nedaudz mazāks par savu priekšteci "SRX". Izņēmums ir riteņu garenbāze, kas jaunajam ir par 50 mm garāka.

"Cadillac XT5" tiks ražots ASV un Ķīnā. Aiz okeāna to komplektēs ar 3,6 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 310 Zs jaudu (366 Nm) un apgādāts ar cilindru atslēgšanas tehnoloģiju, savukārt Ķīnai ražotājs paredzējis divlitru turbo motoru, kura jauda pagaidām netiek atklāta. Abi motori tiks komplektēti ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Krosoveru varēs nopirkt ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu, turklāt 4x4 variantā tas būs komplektēts ar elektronisko aizmugurējās ass bloķējošo diferenciāli un sistēmu, kas spēj nodot līdz pat 100 procentiem griezes momenta katrai asij pēc vajadzības. "Cadillac XT5" aprīkojumā būs diožu lukturi, atpakaļskata kamera, kas attēlu projicē salona spogulī, 360 grādu skata kameras, CUE multimediju sistēma, mobilā tālruņa bezvadu uzlādēšanas funkcija un bagāžnieka vāks ar elektropiedziņu un distances vadību. "Cadillac XT5" ražošana sāksies 2016.gada pavasarī.

"Cadillac SRX" tiek piedāvāts arī Eiropā, tiesa gan – bez sevišķiem panākumiem. Piemēram, Eiropas lielākajā tirgū Vācijā līdz šim pārdoti vien 28 šī modeļa eksemplāri.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 3

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti