"Geiger Cars" piedāvā "Viper GTS" ar 710 ZS jaudu (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 13.novembris 2015 12:13

Minhenes kompānija "Geiger Cars" sagatavojusi kārtējo uzlaboto amerikāņu sporta auto, kas no standarta modeļa atšķiras ar lielāku jaudu un iespaidīgākiem dinamikas rādītājiem.

Šoreiz tas ir viens no retākajiem amerikāņu sporta auto – "Viper SRT", kas ļoti iespējams, drīzumā aizies vēsturē (kārtējais paziņojums par ražošanas izbeigšanu izskanēja septembrī) un vienīgais, kas no plašāk pazīstamajiem komplektēts ar desmit cilindru atmosfērisko motoru.

Rūpnīcas izpildījumā "Viper SRT" 8,4 litru motors attīsta 649 ZS un 814 Nm, taču pēc pārbūves pie "Geiger" V10 agregāta jauda pieaugusi līdz 710 ZS un 861 Nm, kas tiek sasniegti pie 5500 apgr/min. Lai to panāktu vācu inženieri uzstādījuši jaunu izplūdes sistēmu, sporta katalizatoru un modernizējuši motora vadības programmu. Rezultātā aizmugurējo riteņu piedziņas sporta auto 100 km/h sasniedz 2,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums pieaudzis līdz 341 km/h. 

Pārbūves programmā iekļauta arī jauna piekare, kas automašīnas klīrensu pazemina par dažiem milimetriem, kā arī pašu ražotnē izgatavots aerodinamiskā aprīkojuma komplekts no oglekļa šķiedras.  

Par motora pārbūvi "Geiger Cars" prasa 11 900 eiro, par piekari 4700 eiro un par aerodinamikas detaļām 5866 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
:P 13.novembris 2015 17:27
1 1 Atbildēt

Gribu redzēt kaut vienu video, kur šis auto uz NElīmes seguma paātrinās līdz pirmajam simtam 2.9 sec...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti