"Porsche": Pols Vokers pats vainojams pie savas nāves (+ video) 7

 

Foto: Ekrānšāviņš no youtube.com

Nozare.lv | 17.novembris 2015 18:43

Automašīnu ražotājs "Porsche" paziņojis, ka amerikāņu aktieris pols Vokers pats esot bijis vainīgs pie savas nāves autoavārijā.

Kā jau ziņots, Vokers 2013.gada 30.novembrī gāja bojā autoavārijā. Sarkano 2005.gada "Porsche Carrera GT" vadīja viņa draugs, auto pārdošanas un sacīkšu kompānijas "Always Evolving" īpašnieks Rodass, kurš arī gāja bojā.

Vokera meita Medova septembrī ierosināja lietu pret "Porsche". Tiesas dokumentos kompānija apsūdzēta taupīšanā uz drošības aprīkojumu, kas būtu varējis vai nu novērst traģisko avāriju, vai vismaz nodrošināt Vokera izdzīvošanu.

Taču "Porsche" uzstāj, ka aktieris "apzināti un no brīvas gribas uzņēmies risku", sēžoties pasažiera vietā.

Asa sižeta filmu sērijas "Fast & Furious" ("Ātrs un bez žēlastības") zvaigzne bija "zinošs un pieredzējis 2005.gada "Carrera GT" automašīnas vadītājs", dokumentos uzsver automašīnu ražotājs.

"Viņš apzinājās iespējamās briesmas, risku un bīstamību, un viņš izvēlējās pakļaut sevi tiem, tādējādi uzņemoties ar automašīnas lietošanu saistīto risku," norāda "Porsche".

Policija sacīja, ka avārijas brīdī automašīna braukusi ar ātrumu 151 kilometrs stundā, lai gan ātruma ierobežojums esot bijis 70 kilometri stundā.

Medova Vokere savā prasībā pret "Porsche" apgalvo, ka ātrums esot bijis daudz mazāks, bet pie viņas tēva nāves vainojams drošības jostas defekts.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 18.novembris 2015 3:23
17 4 Atbildēt

Rodas vainīgs, viennozīmīgi!

Walkers nedomāju ka ir tik TUVU LABS UN Perfekts braucējs kā visās FaF filmās.

Sorry faniem, vieglas smiltis...

Man arī, gandrīž patika, pirmāš divas-trīs daļas, sorrry, izņemot Tokyio, bet ne slikti!

Tālāk AIZIET, bet PĀRSPĪLETS KINO!!!

P.S. Mans viedoklis, davai nolikt un diskutēt :D

P.P.S. Man vēl būtu ko pateikt par...

Kanibaals 17.novembris 2015 22:09
8 3 Atbildēt

Iedomājās ka ir nemirstīgs tāpat kā filmā.

Klok 18.novembris 2015 21:33
6 1 Atbildēt

Vokers šinī avārijā bija pasažieris, bet šeit no raksta var saprast, ka vadītājas. Kaut kā samurgots viss

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti