Trīsreiz miris, nenomiris – mūžīgais "BMW" (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 1.decembris 2015 8:03

Esenes motoršovā tiek izrādīts pārbūvēts "BMW" ar neparastu likteni – auto trīs reizes kardināli pārbūvēts, gandrīz iznīcināts avārijā un nodedzis, tomēr ik reiz spējis atgriezties.

Par "Rusty Slammington" nosauktais piektās sērijas "BMW" pie amerikāņu tūninga speciālista Maika Borousa (Mike Bouroughs) nonāca 2008.gadā. Automašīna tika kardināli pārbūvēta, uzsvaru liekot uz "Toyota Supra" tehniku, pazeminātu piekari un "Rat Style" ar rūsējošo motora pārsegu.

Pēc gada projekts bija pabeigts un atrādīts kādam par tūninga jaunumiem rakstošam izdevumam. Tajā pašā dienā “Rusty” piedzīvoja smagu avāriju, ietriecoties kravas auto.

Maiks ķērās pie atjaunošanas darbiem – iebūvēja jaunu "Supra" motoru, iztaisnoja korpusu un noslīpēja visu krāsu, ļaujot virsbūvei sarūsēt pavisam. Tomēr arī "Rusty" otrā dzīve nebija gara – 2011.gada pavasarī Maika garāža nodega kopā ar rūpīgi atjaunoto "BMW". Remontējot auto, tika pieļauta kļūda – dzirkstele no pavirši atvienotā akumulatora kabeļa aizdedzināja gāzes un benzīna tvaikus, motortelpa uzliesmoja un "Rusty" nodega “līdz pamatiem”.

Īpašnieks nepadevās un savu mīļoto "BMW" atgrieza dzīvē trešoreiz. Tagad tam iebūvēts "M5" motors ar 500 ZS jaudu, priekšā uzmontēti 16 collu magnija diski, aizmugurē – 19 collas.

"Rusty Slammington" bija skatāms Lasvegas SEMA motoršovā, ASV, bet tagad to varēs aplūkot arī Esenes izstādes apmeklētāji.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 1.decembris 2015 9:21
7 2 Atbildēt

Cik pie mums ir augšāmcēlušies auto un ar derīgu TA?

p.s. šitam jau no bmw maz kas ir iekšā, ja neskaita dzinēju.

A2 1.decembris 2015 10:48
2 1 Atbildēt

Es te neredzu iemesla rādīt šādu nodeguli pa izstādēm un vēl ar to lielīties, ka visi bleķi ir ugunī atlaidināti. Kāda jēga no tāda auto, ja vienīgi aizstumt uz izstādi parādīt mākslinieka iedomas. Ir pa diskoveri tāds seriāls kur viens indietis mašīnas graiza ar fleksi un tas sametina visu kopā, iznāk kaut kas savādāks, šis līdzīgs. Bet kas notiek ar tām šuvēm otrpus redzamības, ārpuse kaut smuka, iekšā viss pūst un rūsē. Šim pat ārpuse nav smuka. Nav ruma par rūsas efektu, bet par cirvja apstrādi.

martinslusis 1.decembris 2015 11:15
2 0 Atbildēt

Pārmudrīts dizains, manuprāt. Neizskatās diez ko labi. :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti