"Volvo" izveidos īpaši greznu modeļu apakšzīmolu (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 3.decembris 2015 15:07

Zviedrijas autobūves uzņēmums "Volvo" apsver ideju par jauna apakšzīmola radīšanu, kas pēc kompānijas vadības ieceres, nodarbotos ar īpaši greznu modifikāciju izstrādāšanu.

Sarunā ar žurnālistiem "Volvo" pārstāvji atklājuši, ka doma par šādu projektu dzimusi, redzot, cik liels pieprasījums bija pēc jaunā krosovera "XC90" īpašās modifikācijas "First Edition", kuras 1927 eksemplārus klienti izpirka nieka 47 stundu laikā.

Ja "Volvo" izšķirsies par šo projektu, jaunā apakšzīmola automašīnas būs labāk un daudzveidīgāk aprīkotas nekā "Range Rover Autobiography", turklāt daļu risinājumu konstruktori varētu aizgūt no futūristiskā "Concept 26", kas tika nodemonstrēts šā gada Losandželosas autoizstādē. Tiesa gan, grezno automobiļu ražotne varētu startēt vien tad, kad "Volvo" pabeigs darbu pie savas modeļu gammas galīgās noformēšanas.

Atgādināsim, ka "Concept 26" demonstrē kompānijas inženieru skatījumu uz salīdzinoši netālu nākotni, kad automašīnas vadību daļēji vai pat pilnīgi uzņemsies autopilots, savukārt "XC90 First Edition" ir krosovera "XC90" īpašā versija ar visgreznāko salona  iekārtojumu, ādas sēdekļiem, dabīgā koka apdares elementiem un 1400 vatu "Bowers & Wilkins" audio sistēmu.

 

 

Concept 26 Foto: Publicitātes foto

XC90 First Edition Foto: Publicitātes foto

Range Rover Autobiography Foto: Publicitātes foto

Range Rover Autobiography Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti