"Volvo S90" būs arī kupejas versija (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 10.decembris 2015 12:02

"Volvo" paplašinās "S90" modeļa saimi ar divdurvju kupeju, kas kļūs par "BMW" 6.sērijas konkurentu un tirgū nonāks līdz 2020.gadam, vēsta "Auto Express", atsaucoties uz zviedru kompānijas dizaina komandas viceprezidenta Tomasa Ingenlata sniegto informāciju.

Kā paskaidrojis "Volvo" menedžeris, "Volvo S90" kupeja iekļauta kompānijas piecu gadu attīstības plānā. Šis projekts apvieno vairākus konceptus, kas jau pārtapuši sērijveida modeļos, proti: "XC Coupe", ko tagad pazīstam kā krosoveru "XC90" un "Concept Estate", kas pārvērtīsies par "Volvo V90" universālu un tiks parādīts 2016.gada martā, Ženēvas autoizstādē.  

Arī "S90" kupejas pamatā būs koncepts (attēlos), ko zviedri parādīja jau 2013.gada Frankfurtes autoizstādē, tomēr ražošanai gatavu modeli vēl nāksies pagaidīt –  "Volvo" to iecerējis radīt dažu tuvāko gadu laikā, tomēr ne vēlāk kā līdz 2020.gadam. Par kupejas tehnisko pusi vēl pāragri runāt, tomēr eksperti ir pārliecināti, ka motoru piedāvājumā iekļaus četru cilindru benzīna un dīzeļa dzinējus, hibrīda un elektriskās versijas.

Loģisks solim tālākai rīcībai būtu kabrioleta modifikācija uz jaunās kupejas bāzes, taču tas ir vēl tālākas nākotnes jautājums un laiks par to runāt vēl nav pienācis.

Kas attiecas uz zviedru kupejas konkurentu "BMW" 6.sēriju, tad Vācijā to var nopirkt ar 313 – 560 ZS ("M" versija) jaudīgiem motoriem. Cenu diapazons – sākot no nepilniem 80 000 līdz 126 600 ("M" versija) eiro. 6.sērijas kabriolets pieejams ar tiem pašiem motoriem, bet cenas ir lielākas: EUR 88 150 – 134 000.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
sabe 10.decembris 2015 21:08
3 0 Atbildēt

Laikam jāpierod pie Tādas aizmugures...

LMT 11.decembris 2015 7:11
3 0 Atbildēt

Man jau patīk

Shamejais 12.decembris 2015 22:30
1 1 Atbildēt

...kas tas ir ka pasākuši kopēt AUDI...? Vai tiešām tikai AUDI dizains ir ievērības cienīgs???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti