100 000 eiro – "Mercedes" piesaka vislētāko S-klases kupeju (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 12.decembris 2015 9:05

Vācijas autobūves kompānija "Mercedes-Benz" pievienojusi S-klases kupejas saimei cenu ziņā pieejamāko versiju "S 400", kas Vācijas tirgū maksās nepilnus 100 000 eiro.

Pilnpiedziņas "S 400" divdurvju kupeja komplektēta ar trīslitru V6 dzinēju, kas attīsta 367 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu. Spēka agregāts strādā pārī ar septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un var nodrošināt paātrinājumu līdz simtam 4,6 sekunžu laikā. Maksimālais ātrums – elektroniski ierobežots pie 250 km/h.

"S400" standarta aprīkojumā ir diožu lukturi, pneimatiskā piekare, dalītā klimatkontrole, "Comand Online" multimediju sistēma, parkošanās palīgsistēma un sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli vai kādu citu šķērsli un uzsāk automātisko bremzēšanu, ja vadītājs nereaģē. 

Vācijā par "S400" prasīs 99 960 eiro, kas ir par 23 740 eiro mazāk nekā līdz šim cenu ziņā pieejamākā modifikācija S500.

"Mercedes – Benz" S – klases kupeja debitēja 2014.gada pavasarī, Ženēvas autoizstādē, vācu kompānijas piedāvājumā nomainot modeli "CL". Sākumā to komplektēja ar 455 ZS jaudīgu 4,7 litru V8, vēlāk piedāvājumu papildināja jaudīgās "AMG" modifikācijas: S63 (585 ZS) un S65 (630 ZS).

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti