Visjaudīgākais Mercedes-Benz kabriolets saņem 630 ZS V12 (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 15.decembris 2015 7:38

Vācijas autobūves kompānija Mercedes-Benz iepazīstinājusi ar S-klases kabrioleta visjaudīgāko modifikāciju – Mercedes-AMG S 65, kas aprīkota ar vareno divpadsmit cilindru motoru. Jaunais modelis ir pirmais Mercedes četrvietīgais luksusa klases kabriolets pēdējo 44 gadu laikā.

Sešu litru V12 motors attīsta 630 Zs jaudu un 1000 Nm griezes momentu, kas komplektā ar septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu var nodrošināt elektroniski ierobežoto maksimālo ātrumu 250 km/h, paātrinājumam līdz simtam tērējot vien 4,1 sekundi. Vidējais degvielas patēriņš pēc ražotāja datiem – 12,0 litri uz 100 km.

Automašīna aprīkota ar mīkstā materiāla jumtu, kas salokās 17 sekunžu laikā. Jumta pacelšanas un nolaišanas mehānismu drīkst darbināt līdz ātrumam 50 km/h, bet krāsu klients varēs izvēlēties no četriem pieejamiem variantiem, pasūtot melnu, zilu, sarkanu vai bēšu toni.

Mercedes-AMG S 65 Cabriolet ir gaismas diožu lukturi, salons ar ādas apdari un priekšējais panelis ar 31,2 cm TFT ekrānu, Head-up projekcijas displejs, 360 grādu apkārtnes kontroles sistēma, Burmester audio sistēma, Airscarf funkcija, kas padod silto gaisu no ventilācijas sistēmas braucēju kakla rajonam, bezatslēgas pieeja salonam, Airmatic piekare ar vēl stingrākiem regulējumiem nekā parastajam S-klases kabrioletam, 20 collu riteņu diski ar 255/40 un 285/30 riepām attiecīgi priekšā un aizmugurē.

Pieminēšanas vērta ir Mercedes Thermotronic viedā automātiskā klimatkontroles sistēma. Tā aprīkota ar 12 sensoriem, kas kontrolē, tostarp iekšējo un ārējo temperatūru, saules staru iespīdēšanu salonā, gaisa kvalitāti un mitrumu pie vējstikla un nogādā šos datus centrālajam vadības blokam, kas, vadoties no šīs informācijas, ar 18 elektromotoru palīdzību noregulē ventilācijas sprauslas.  

Papildaprīkojuma sarakstā ir AMG Driver’s Package, kas ļauj maksimālā ātruma ierobežojumu pacelt līdz 300 km/h, par 40% vieglākas bremzes ar keramikas elementiem, sarkanas bremžu skavas, pilnpiedziņas sistēma, apsildāmi sēdekļi, stūre un roku balsti.

Pieteikumus Mercedes-AMG S 65 iegādei ražotājs sāks pieņemt jau aprīlī, bet dīleru salonos tas nonāks maijā. Automašīnas cena vēl nav atklāta, taču tā noteikti būs lielāka nekā S-klases kupejas AMG modelim (no EUR 245 557).

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti