"UAZ" modernizēs apvidus auto "Patriot" 6

 
iAuto | 28.decembris 2015 12:01

Krievijas apvidus automobiļu ražotājs "UAZ" plāno veikt modernizāciju modelim "Patriot", kas jaunajā variantā uz konveijera stāsies 2016.gada 1.septembrī.

Krievu mediji, atsaucoties uz Uļjanovskas rūpnīcas ražošanas direktora Alekseja Matasova sniegto informāciju raksta, ka modernizētais "UAZ Patriot" tiks aprīkots ar jaunas konstrukcijas mērinstrumentu paneli, kruīzkontroli, drošības spilveniem un stabilizācijas sistēmu.

Nelielas pārmaiņas "UAZ Patriot" piedzīvoja arī 2015.gada augustā. Toreiz apvidus auto saņēma jauna dizaina riteņu diskus un kvalitatīvākus skaļruņus audio sistēmai, bet virsbūves krāsu izvēli papildināja divi jauni varianti.

"UAZ Patriot" tiek piedāvāts ar 2,7 litru 128 ZS benzīna dzinēju vai 2,2 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 114 ZS jaudu. Abi motoru varianti strādā kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Krievijā "UAZ Patriot" cenas, ņemot vērā pašlaik noteiktās atlaides, sākas no atzīmes 589 tūkstoši rubļu (nepilni 8000 eiro).

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
cd 28.decembris 2015 19:39
3 1 Atbildēt

Un pec 6iem gadiem sabruks no ruusas!

Vērotājs 28.decembris 2015 23:39
1 2 Atbildēt

Pat ja man to mašīnu uzdāvinātu, tajā nekāptu iekšā.

Arnolds 29.decembris 2015 0:37
1 0 Atbildēt

Baltijā šis zvērs nav redzēts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti