Krievi apmierināti ar "Lada Vesta" drošības testu (+ video) 6

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

iAuto | 22.janvāris 2016 12:06

Krievijā pārbaudīts viens no jaunākajiem "AvtoVAZ" modeļiem – sedans "Lada Vesta", kas paredzēts ne tikai Krievijas tirgum, bet tiks eksportēts arī uz citām valstīm, ieskaitot Eiropas lielāko autotirgu Vāciju.

Krievijā veikts pirmais neatkarīgais "Lada Vesta" drošības tests, triecot to pret barjeru ar ātrumu 64 km/h 40 procentu pārklājumā. Izmēģinājums tika sarīkots Dmitrovas autopoligonā, drošības sistēmu novērtēšanas programmas ARCAP ietvaros, pēc izdevuma "Avtorevju" iniciatīvas.

Oficiālā atskaite tiek solīta vēlāk, taču pirmais novērtējums, ko sniedzis "Avtorevju", ir pozitīvs – "Lada Vesta" kļuvis par pirmo krievu automobili, kam drošības testa pārbaudēs izturējis vējstikls, turklāt jaunā avārijas glābšanas sistēma "ЭРА-ГЛОНАСС" nostrādājusi pareizi un glābšanas centrā jau pēc desmit sekundēm pienācis paziņojums par avāriju ar precīzām notikuma vietas koordinātēm.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
cd 22.janvāris 2016 21:56
14 3 Atbildēt

Lada ir jau saruusejis uz rasesanas deella!

Aa 23.janvāris 2016 10:25
13 3 Atbildēt

tikai to ladu vesti vispirms ir jāpiešķiļ!!! vovanam neizdevās, lai cik ļoti priekš paša ģeneralisimusa to lūzni gatavoja... tā ka šādi testi ladām ir lieki! tās kārbas tik ātri nebrauks , jo ir stumjamas..

Vovans 23.janvāris 2016 10:43
8 4 Atbildēt

draugi, nu beidzat maldīties pa miglu - Lada jau kādu laiku nav tā Lada par kuru jūs te rakstat, tāpat kā AvtoVAZ, kura kontrolpakete pieder Renault-Nissan. Pē'dējie tad arī nosaka, kontrolē un pārvalda visu, kas notiek šajā rūpnīcā - Vesta ir pilnīgi jauns produkts, kam ar žiguli maz sakara, tieši tāpēc tas ir pirmais "kam neplīst vēkstikls," pirmais, kas var izturēt kraštestu utt. Franču vadībā AvtoVAZ kvalitāte jau ir augusi un pieaugs vēl - par to varat nešaubīties, noiets ir cita lieta, bet tas, kā zināms, ir Putina politikas rezultāts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti