"Citroen" parāda minivenu "Space Tourer" (+ foto) 5

 
iAuto | 5.februāris 2016 7:56

Francijas autobūves kompānija "Citroen" publicējusi furgoniņa "Space Tourer" attēlus, atklājot, ka plašākas publikas tas priekšā stāsies Ženēvas autoizstādē (no 3.03).

"Space Tourer", kas "Citroen" modeļu gammā nomainīs "Jumpy", tapis PSA koncerna sadarbībā ar "Toyota". Automobilis tiks piedāvāts trīs dažādos garumos (4,60-5.30 m) un četrās aprīkojuma versijās, solot  nogādāt galapunktā līdz pat deviņiem braucējiem. Jaunievedums ir kompaktā modifikācija ar 4,60 m kopgarumu.

Minivena aprīkojumā var būt adaptīvā kruīzkontrole, automātiskā avārijas bremzēšanas sistēma, joslas uzturēšanas palīgsistēma. "Space Tourer" sānu durvīm ir automātiskā atvēršanas funkcija, ko aktivizē, pašūpojot kāju zem sliekšņa virsbūves sānos. Komplektā arī jauna multimediju sistēma ar septiņu collu ekrānu, "MirrorLink" funkciju un "Apple CarPlay" atbalstu.

Jaunie motori attīsta līdz pat 180 ZS jaudu un kā apgalvo ražotājs, ir labākie segmentā pēc degvielas ekonomijas rādītājiem.

"Citroen Space Tourer" būs tehniski identiski, taču vizuāli mazliet atšķirīgi platformas brāļi – "Peugeot Traveller" un "Toyota Proace". Visi trīs tiks ražoti Valansjenas rūpnīcā Francijā. 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jānis 5.februāris 2016 10:43
4 0 Atbildēt

Pavisam saputrojos.

Tas taču mikroautobuss. Drīz mikroautobusi vispār "izzudīs", paliks tikai " miniveni" . Tāpat kā pazuda bezceļnieki - tikai suv un krosoveri.

kasinsh79 5.februāris 2016 13:16
2 0 Atbildēt

Dzirdēju dīleru salonos, ka būs konkurents kā reiz mikroautobusam a la "Multivan", tā kā viena platforma PEUGEOT, CITROEN un TOYOTA :o ;)

Konkrētais vairs nav minivens. Tas jau ir BUSS.

Minivens - vieglais, bet palielinātu sēdvietu skaitu, bet vadāmību, piekari utt. kā vieglajam auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti