"SsangYong" uz Ženēvu vedīs divus krosoverus (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 15.februāris 2016 15:00

Indijas "Mahindra & Mahindra" paspārnē strādājošā Dienvidkorejas kompānija "SsangYong" uz Ženēvas autoizstādi (no 3.03) vedīs divus krosoverus – jauna modeļa konceptu "SIV-2" un krosovera "Tivoli" septiņvietīgo modifikāciju.

Koncepts "SIV-2" sniedz priekšstatu par 2018.gadā gaidāmo "SsangYong" krosoveru flagmani, kas kompānijas piedāvājumā nostāsies pakāpienu augstāk par "Tivoli" un tirgū konkurēs ar "Nissan Qashqai". Ženēvas eksponātam iebūvēta hibrīdiekārta, kuras sastāvā iekļauts 1,5 litru benzīna dzinējs, 14 ZS jaudīgs elektromotors un 500 kWh litija-jonu akumulatoru bloks, taču "SIV-2" platforma piemērota arī citu modifikāciju konstruēšanai, ļaujot izveidot arī pilnībā elektriskas versijas.

"SSangYong" ekspozīcijā būs skatāma arī krosovera "Tivoli" septiņvietīgā modifikācija, ko varēs atpazīt pēc lielākiem gabarītiem un trīs papildu burtiem “XLV” automobiļa nosaukumā.

Zināms, ka piecvietīgā "Tivoli" garumu "XLV" pārsniegs par 235 mm, sasniedzot 4430 mm, bet vēl vairāk ieguvis bagāžas nodalījums, kura tilpums no 423 litriem pieaudzis līdz 720 litriem.

Pircēju izvēlei tiks piedāvātas gan priekšpiedziņas, gan pilnpiedziņas versijas, bet motoru klāstu veidos 1,6 litru benzīna (128 ZS) un dīzeļa (116 ZS) dzinēji, kas var darboties kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti