Tikai 3500 eiro - krievu mini superauto ar biznesa klases ambīcijām (+ foto) 30

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 16.februāris 2016 11:36

Krievu kompānija "Mirrow Provocator" pieteikusi inovatīvu autobūves produktu – "Smart ForTwo" izmēra pilsētas automobili, kas varēs pārvadāt četrus cilvēkus. Cena – sākot no 3500 eiro.

Kompānijas mājaslapā teikts, ka "Mirrow Provocator" ir "Smart ForTwo" izmēra (garums/augstums/platums: 2,70/2,04/1,98 m) izmēra automobilis, kas platuma un augstuma ziņā līdzinās liela izmēra SUV, salonā valdīs miniveniem ierasts plašums, bet vadītāja un priekšējā pasažiera vieta tuvināsies līmenim, ko spēj sniegt E klases Mercedes (otrs lielākais MB aiz S klases – piezīme iAuto). Arī ietilpības, dinamikas un drošības standartu ziņā Mirrow Provocator varēs mēroties ar biznesa klases automobiļiem.

Mirrow Provocator virsbūvē vairāk nekā 50% materiālu ir no pārstrādājamiem polimēriem, bet vadītāja un pasažieru drošību garantē salona komponējums pēc „aviācijas principa,” kad sēdekļi novietoti sānos no galvenās ieejas, ko nodrošina tikai vienas, taču pilnvērtīgas durvis.  

Vienīgās durvis atrodas aizmugurē un tiek atbīdītas uz sāniem, bet mazās durtiņas, kas redzamas attēlos, paredzētas kā avārijas izeja. Tās ir neliela izmēra un atrodas diezgan augstu no zemes, lai nodrošinātu maksimāli iespējamo virsbūves izturību un sargā pasažierus pat visai nopietnās avārijās.

Mirrow Provocator bāzes versijai iebūvēti sēdekļi ar trīs un četru punktu drošības jostām, bet par piemaksu tiek solītas teju visas modernākās drošības sistēmas, ieskaitot līdz pat 12 gaisa spilveniem, ABS, ESP utt. Automobiļa agregāti novietoti tā, lai sekmētu pasīvo drošību un noturību uz ceļa, piemēram, degvielas tvertnes iekšdedzes dzinējam vai akumulatori hibrīda un elektriskajām versijām iebūvēti dubultajā grīdā abās pusēs centrālajai ejai. Opciju sarakstā arī bremžu spēka sadales sistēma, elektroniskais diferenciāļa bloķētājs, parkošanās palīgi, atpakaļskata kamera, sistēmas, kas palīdz uzsākt braukšanu slīpumā un nobraukt no kalna, ādas salons, elektriski regulējami un apsildāmi sēdekļi, stikli, lūka, spoguļi, augstumā un garumā regulējama stūre, kondicionieris vai klimatkontrole, stūres pastiprinātājs, augstvērtīga audio un multimediju sistēma, piekabes āķis – praktiski gandrīz viss, ko piedāvā mūsdienu autobūve.

Mirrow Provocator standarta versijai paredzēts 1,5 litru trīscilindru benzīna vai dīzeļa turbo agregāts, kas nodrošinās paātrinājumu līdz simtam 8,7 sekundēs, savukārt maksimālo ātrumu elektronika ierobežo līdz 140 km/h. Hibrīda un elektriskajām modifikācijām tiek solīti lielas ietilpības akumulatori, kas nodrošinās gaitas rezervi 350-400 kilometriem.

Bāzes versijas interjers tiks veidots klasiskā stilā, taču atsevišķas versijas varēs lepoties ar futūristisku noformējumu.

Ražotājs uzsver, ka bāzes versijas cena būs tikai 3500-4500 eiro, kas skaidrojams ar jau pieminēto polimēru izmantošanu konstrukcijā, taču, kā jau lasījām augstāk, praktiski viss cits aprīkojums iekļauts papildu maksas sarakstā.

Precīzāku cenu, aprīkojuma komplektācijas un ražošanas termiņus krievu kompānija sola atklāt šā gada laikā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
30 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
braucejs 16.februāris 2016 14:25
25 7 Atbildēt

Izdeviga masina, pec avarijas zarku nevajadzes noraks ar visu luzni.

Pļurkt 16.februāris 2016 11:45
13 2 Atbildēt

A joptvaju maT!!!

Vaņa 16.februāris 2016 12:39
12 7 Atbildēt

Japānai tas derētu, Krievijai - nekad. Nu, kurš arī no mums būtu gatavs ar tādu braukt?, turklāt mazās avārijas durtiņas izraisīs klausfotrobija ne vienam vien

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti