"SsangYong" prezentē hibrīdkrosovera konceptu (+ foto) 2

 
iAuto | 2.marts 2016 12:01

Dienvidkorejas kompānija "SsangYong" Ženēvas autoizstādē sarīkojusi pirmizrādi hibrīda krosovera konceptam "SIV-2", sniedzot priekšstatu par tuvākajā nākotnē gaidāmo sērijveida modeli.

Koncepta pamatā ir „samazināta svara modulārā arhitektūra ar zemu smaguma centru,” kas piemērota arī citu modifikāciju konstruēšanai, ļaujot izveidot arī pilnībā elektriskas versijas.

Ženēvas eksponātam iebūvēta hibrīdiekārta, kuras sastāvā iekļauts 1,5 litru benzīna turbo dzinējs, 14 ZS jaudīgs elektromotors un 500 kWh litija-jonu akumulatoru bloks.

Hibrīdiekārta konstruēta pēc "Mild Hybrid" tehnoloģijas, kur elektromotors pieslēdzas mazos apgriezienos, lai nodrošinātu „klusāku gaitu, degvielas ekonomiju un samazinātu kaitīgo izmešu daudzumu.”

"SIV-2" salonā ir četri atsevišķi sēdekļi ar atzveltnēs tegrētiem skaļruņiem un priekšējā panelī iebūvēts liela izmēra multimediju-informācijas sistēmas ekrāns.

Agrāk tika ziņots, ka sērijveida modelis "SsangYong" modeļu klāstam varētu pievienoties 2018.gadā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 2.marts 2016 12:07
2 3 Atbildēt

Hibrīdkroplis!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti