Arī „Mercedes” C klasei neiztikt bez sava kabrioleta

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 10.marts 2016 11:56

Jau vasarā „Mercedes-Benz” populārajā C klases saimē gaidāms interesants papildinājums – četrvietīgs kabriolets.

Tas būs klasiskas koncepcijas kabriolets ar mīksta materiāla jumtu. Turklāt tiek uzsvērts, ka Štutgartes kompānija klientiem izvēlei piedāvās vairākus jumta variantus. Bāzes komplektā paredzēta vienkārša melna auduma teltene. Bet par papildu samaksu auto pircējs varēs izvēlēties vairāku slāņu jumtu ar uzlabotu skaņas izolāciju. Tas būs pieejams trijās krāsās – zilā, brūnā un sarkanā.

Kā liecina ražotāja izplatītā informācija, jumtu ar elektromotora piedziņas palīdzību var nolaist 20 sekundēs, automašīnai braucot ar ātrumu līdz 50 km/h.

Protams, kabrioleta obligātajā aprīkojuma sarakstā ir speciālās klimata uzturēšanas palīgsistēmas „AirCap” un „AirScarf”, kādas tiek izmantotas arī citos atvērta tipa „Mercedes-Benz” automobiļos.

Saliekamais jumts un obligāti nepieciešamā pastiprinātā sēdekļu konstrukcija gan ir prasījusi zināmas funkcionalitātes nodevas. Kabrioleta salonā salīdzinājumā ar C klases sedanu ir nedaudz mazāk vietas otrajā sēdekļu rindā, kā arī samazinājies bagāžnieka apjoms: ar uzceltu jumtu –40 l, bet ar nolaistu –115 l. Kabrioletam ir arī par 15 mm pazemināts klīrenss.

Dzinēju paletē paredzēti seši benzīna agregāti jaudas diapazonā no 156 līdz 367 ZS un divi dīzeļi – attiecīgi ar 170 un 204 ZS jaudu. Visi dzinēji tiks komplektēti ar jaunās paaudzes deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti