"Mercedes" vidējās klases krosovers 362 ZS "AMG" versijā (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 18.marts 2016 7:05

"Mercedes-Benz" atklājis attēlus un informāciju par krosovera "GLC" modifikāciju "AMG GLC 43 4Matic", kas tiks prezentēta marta beigās gaidāmajā Ņujorkas motoršovā un pasūtītājiem kļūs pieejama jūnijā.

Vācijas autobūves kompānija "Mercedes-Benz" lutina ar jaunumiem, pēdējo divu nedēļu laikā piesakot uz E-klases bāzes radīto krosoveru "AMG E43 4Matic" (401 ZS), modernizēto "CLA" saimi un tagad arī vidējās klases krosovera "GLC" spēcīgāko versiju "AMG GLC 43 4Matic".

"AMG GLC 43 4Matic" apveltīts ar sportiska veidola aerodinamikas elementu komplektu, jaudīgākajiem „Mercedes” modeļiem raksturīgo radiatora resti, kas nosēta sīkiem hroma punktiņiem un četriem hromētiem izplūdes sistēmas izvadiem. Izceļas arī piķa melnie spoguļu korpusi un iespaidīgie 20 collu riteņi ar 360 mm bremžu diskiem priekšā un 320 mm diskiem aizmugurē. Salonā būs ar ādu apvilkta sporta stūre un sēdekļi, "AMG" mērinstrumentu panelis un ādas apdare ar sarkanu diegu dekoratīvo nošuvumu.

Rūpnīcas komplektā arī pneimatiskā sporta balstiekārta "AMG Ride Control" ar adaptīvajiem amortizatoriem un trīs ražotāja iestatījumiem ("Comfort", "Sport" un "Sport Plus"), kā arī "AMG Dynamic Select" sistēma ar pieciem braukšanas režīmiem, kas atļauj dzinēja, transmisijas, stūres iekārtas un piekares darbības algoritmus. 

Par dzinējspēku gadā 3,0 litru V6 benzīna motors, kas attīsta 362 ZS jaudu 520 Nm maksimālo griezes momentu. Komplektā ar modernizētu deviņu pakāpju "9G-Tronic" automātisko pārnesumkārbu "AMG GLC 43 4Matic" 100 km/h sasniegs 4,8 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums, kā jau vairumam jaudīgo vācu spēkratu, tiek ierobežots pie atzīmes 250 km/h.

"Mercedes" vēl nenosauc "AMG" modifikācijas cenu, tādēļ atgādināsim, ka parastais "GLC" krosovers, kas kompānijas modeļu saimē tika uzņemts gada sākumā kā "GLK" mantinieks, Vācijā pieejams 211 ZS benzīna (EUR 44 506), 170 ZS dīzeļa (EUR 44 863) un 204 ZS dīzeļa (EUR 46 410) versijās.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti