„Grand Cherokee Tailhawk” parāda vēl pirms pirmizrādes 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 19.marts 2016 7:17

Kompānija „Jeep”, lai neliktu saviem cienītājiem mocīties gaidās, nodevusi medijiem „Grand Cherokee” speciālās versijas „Tailhawk” pirmos attēlus.

Ar paplašinājumu „Tailhawk” amerikāņu ražotāja „Jeep” modeļu gammā tradicionāli tiek apzīmētas sevišķi smagiem bezceļa apstākļiem paredzētas modeļu versijas. Tagad tāda papildinās arī jaunās paaudzes „Grand Cherokee” saimi. Automobiļa oficiālā pirmizrāde paredzēta nākamnedēļ Ņujorkas starptautiskajā autoizstādē.

„Grand Cherokee Tailhawk” ieguvis ne tikai agresīvāku izskatu, ko tam piešķir atšķirīgas konfigurācijas buferi un radiatora reste, sarkanas buksēšanas cilpas un citi dizaina papildinājumi, bet arī pastiprinātu balstiekārtu un paaugstinātu klīrensu.

Detalizēta tehniskā informācija pagaidām nav atklāta.

Toties medijos izskanējušas baumas, ka līdztekus iespaidīgajam „Tailhawk” Ņujorkas autosalonā „Jeep” varētu prezentēt uz „Small Wide” platformas veidotu jaunu kompaktkrosovera modeli, kas stāsies „Compass” vietā un būs „Nissan Qashqai”, „Kia Sportage”, „Škoda Yeti” u.tml. konkurents. Oficiāla apstiprinājuma tam pagaidām nav.

 
Visi komentāri
 
Andris 20.marts 2016 22:53
0 0 Atbildēt

Bet ir taču mazākais, vieglākais un kompaktākais JEEP RENEGADE TRAILHAWK kam labāka pārgājamība, joneierokas vaļējās smiltīs, braucotkalnā. Arī uz šaurām meža stigām vieglāk izgrozīties.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti