Universāli, kas visbiežāk pieviļ 11

 
iAuto | 1.aprīlis 2016 16:01

Vācijas Tehniskās Uzraudzības apvienības (TÜV) eksperti, apkopojot tehniskās apskates datus par vairāk nekā 8,5 miljoniem automobiļu, ir izveidojuši visneuzticamāko universālu Top10.

Interesanti, ka visvairāk trūkumu atklājies tieši tirgū populārākajiem universālu modeļiem, no kuriem viena daļa tautā tiek uzskatīti par uzticamiem automobiļiem.

Un tā, visneuzticamāko universālu Top10 ir iekļuvuši: „Škoda Octavia Combi”, „Volvo V70”, „Mercedes-Benz” E klases T modelis, „Ford Mondeo Estate”, „Citroen C5 Tourer”, „Peugeot 308 SW”, „Hyundai i30 Wagon”, „Peugeot 207 SW”, „Renault Laguna Tour” un „Renault Megane Tour”.

Piekritīsiet, ka „Škoda”, „Volvo” un „Mercedes-Benz” klātbūtne šajā sarakstā nudien pārsteidz.., ko nevar teikt par franču kvintetu.

Kā norāda TÜV speciālisti, iegādājoties otrreizējā tirgū šādus automobiļus, vajadzētu būt sevišķi modriem un pievērst pastiprinātu uzmanību konkrētā modeļa vājajām vietām. Piemēram, „Volvo V70” tas ir 1,6 l turbodīzelis, „Škoda Octavia” ir problēmas ar amortizatoriem, bet „Mercedes-Benz” E klasei vājais mezgls ir dīzeļdzinēja degvielas sūknis. Starp citu, vai pamanījāt, ka uzskaitītās nav tikai universāliem raksturīgas lietas? 

Foto: Ekrānšāviņš

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 2.aprīlis 2016 22:01
12 0 Atbildēt

"Piekritīsiet, ka „Škoda”, „Volvo” un „Mercedes-Benz” klātbūtne šajā sarakstā nudien pārsteidz.., ko nevar teikt par franču kvintetu"

Nu, nu - tas vēl nav zvanīts, ka ir precīzi tā! Jo, piemēram, jaunie vācu auto nereti ir īsta katastrofa, bet, piemēram, jauni franču jaunie auto vairs nesagādā nekādu izteiktu problēmu. Iauto portālam gan vajadzētu atbrīvoties no nepārdomātiem domu graudiem.

rt 2.aprīlis 2016 7:24
11 0 Atbildēt

Pirmie trīs šajā topā ir "klasiskie" jājamie auto Rietumeiropā - darba auto. Auto, kurus apmaksā darba devējs, kas ir pakļauti lieliem nobraukumiem, paviršai attieksmei un ... pedālim grīdā!

R(8) 1.aprīlis 2016 15:49
8 2 Atbildēt

Sis top10 pierada vienu , ka sie auto ir ar vislielakajiem km nobraukumiem , jo gimeni jau smarta neiebazizi un atvalinajuma ar to neaizbrauksi .........

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti