Spiegi ielūkojas atjaunotā Citroen C6 salonā (+ foto) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 5.aprīlis 2016 7:24

Interneta izdevuma CarNewsChina rīcībā nonācis pirmais attēls, kas sniedz priekšstatu par atjaunoto Citroen C6, ko franču kompānija izstrādājusi ar uzsvaru uz Ķīnas tirgu.

Eksperti atzīmē ciparu mērinstrumentu paneli un norāda uz stūres rata emblēmu ar “Citroen” logotipu, kas liecina par to, ka C6 debitēs tieši kā vienkāršāks un plašākām masām paredzēts “Citroen” līnijas produkts nevis kā greznākais un dārgākais “DS” apakšzīmola pārstāvis, ko acīmredzot laidīs klajā vēlāk (iespējamais nosaukums DS9).

Abi modeļi tiks izgatavoti uz PSA Peugeot Citroen platformas EMP, ko koncerns izmanto arī sava Ķīnas sadarbības partnera, kompānijas Dongfeng flagmaņa Fengshen A9 ražošanai.

Zināms, ka Citroen C9 motortelpā atradīsies 1,8 litru benzīna turbo motors, kas attīsta 200 ZS jaudu un strādā kombinācijā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Citroen C6 pirmizrāde paredzēta Pekinas autoizstādē, kas darbu sāks 25.aprīlī, bet pārdošanā to var gaidīt vairāk uz rudens pusi. Plānots, ka automašīnas cena varētu būt 200 līdz 300 tūkstošu juaņu vērtībā (EUR 26 800 – 40 200).

Citroen C6 tika ražots no 2005. - 2012.gadam, taču pircējiem lielais franču sedans negāja pie sirds un par sacensību ar vācu Premium trijnieku, kam tas bija paredzēts, nebija ko sapņot.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Goga 5.aprīlis 2016 12:10
4 1 Atbildēt

Man ir bijušas 7 ražotāju automašīnas un nevienu mašīnu pādodot es neesmu juties tik laimīgs, kā Citroen. :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti