2017.gadā gaidāms "Lada Vesta" hečbeks

 

Foto: Publicitātes attēls

iAutolv | 12.aprīlis 2016 14:45

"AvtoVAZ" plāno izstrādāt "Lada Vesta" hečbeka modifikāciju, ziņo krievu izdevums „Avtosreda,” atsaucoties uz oficiālo informāciju, ko snieguši ražotāja pārstāvji.

Minētais izdevums apgalvo, ka "Lada Vesta" hečbeks pircējiem kļūs pieejams 2017.gada rudenī, taču atgādina, ka Toljati rūpnīca pagaidām šādu versiju žurnālistiem parādījusi tikai vienreiz –2015.gada rudenī, slēgtā pasākumā, kur foto un video uzņemšana bija aizliegta.

Agrāk tika minēts, ka 2016.gada 25.septembrī startēs visādceļu universāla "Lada Vesta Cross" sērijveida ražošana. "AvtoVAZ" apstiprinājis arī šo informāciju, taču paliek jautājumi attiecībā uz Vesta universāla „parasto” versiju. Iespējams, ražotājs pagaidām atteicies no tās, dodot priekšroku „krosa” modifikācijai, raksta „Avtosreda.”

"Lada Vesta" sedans tirdzniecībā nonāca 2015.gada novembra beigās. Sākumā pircējam bija pieejama vienīgi versija ar pašu konstruēto 16 vārstu 1,6 litru 106 ZS motoru, bet tagad izvēli papildina "Renault-Nissan" 1,6 litru agregāts ar 114 ZS un AvtoVAZ 1,8 litru motors ar 123 ZS. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti