Jaunais Tiguan ir 2016. gada pilnpiedziņas automobilis

 
Volkswagen Baltic States | 18.aprīlis 2016 12:51

Eiropas lielākais bezceļu transportlīdzekļu žurnāls Auto Bild Allrad ir izvēlējies jauno Tiguan par gada automobili (“All-wheel Car of the Year”).

Veiksmīgais un kompaktais Volkswagen SUV saņēma balvu kategorijā “Bezceļu transportlīdzeklis un SUV līdz 30 000 EUR” (“Off-road vehicle and SUV up to 30,000 Euro”). Kopš tā nonākšanas tirgū 2007. gadā, Tiguan jau piekto reizi ir ieguvis šo iekārojamo gada automobiļa titulu.

Daudzus gadus Tiguan bija būtisks pīlārs Volkswagen zīmola produktu vidū. Kopš 2007. gada ir pārdoti vairāk nekā 2,8 miljoni automobiļu vairāk nekā 170 tirgos, kas populāro SUV ir padarījis par pārdotāko automobili. Volkswagen ar jauno Tiguan cenšas turpināt veiksmes stāstu, un tas nenozīmē tikai tādu īpašību kā komforta un funkciju uzlabošanu. Arī jaunais dizains ir elegantāks un reizē spēcīgāks un pārliecinošāks. Tajā pašā laikā interjers ir pilnīgāks, ja salīdzinām ar iepriekšējo modeli, un informācijas un izklaides sistēma ir paplašināta.

Jaunais Tiguan lepojas ar astoņiem dažādiem dzinējiem, sākot ar 115 PS/85 kW un beidzot ar 240 PS/176 kW, tostarp ar standarta dzinējiem, kas ir aprīkoti ar 4Motion pilnpiedziņu — jaudīgāks un ekonomiskāks par saviem priekšgājējiem. Jaunajā Tiguan ir pieejamas vairākas inovatīvas drošības un palīdzības sistēmas.

Piemēram, “Front Assist with City Emergency Braking” un integrētā sistēma “Pedestrian Monitoring”, “Lane Assist” aktīvai citu pasargāšanai, kā arī aktīvais pārsegs gājēju un velosipēdistu aizsardzībai (standartā). Savukārt daudzās mazās detaļas nodrošina vēl patīkamāku braukšanu un ceļošanu.

Visbeidzot automobilī ir arī jauni izvēles ergoActive sēdekļi, pazemināta bagāžas nodalījuma apmale un sistēma “Easy Open and Close”, kas krietni atvieglo iekraušanu un izkraušanu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti