Uzsāk pieteikumu pieņemšanu Ford GT varenauto iegādei

 
Inchcape Motors Latvia | 19.aprīlis 2016 7:42

Ford mājaslapā FordGT.com oficiāli sāk pieņemt pieteikumus uz jauno Ford GT superautomobili

No pagājušās nedēļas klienti, kuri vēlas savā īpašumā iegūt kādu no jaunajiem Ford GT īpaši augstas veiktspējas superautomobiļiem, var oficiāli iesniegt pieteikumus mājaslapā FordGT.com. Tā kā jaunais Ford GT automobilis tiks ražots ierobežotā skaitā, tas iedvesmoja Ford Performance izstrādāt unikālu, uz klientu orientētu iegādes procesu, kas palīdzēs izvēlēties potenciālos jaunā superautomobiļa īpašniekus. Apstiprinātie pretendenti sadarbosies ar Ford GT personīgajiem asistentiem, lai izbaudītu personalizētu iepirkšanās pieredzi.

„Ford GT iegādes process ir tikpat unikāls kā mūsu jaunais superautomobilis,” teica Henrijs Fords III (Henry Ford III), Ford Performance Globālās mārketinga nodaļas vadītājs. „Mēs saprotam, ka GT pircēji būs spēcīgi uzņēmuma Ford Motor Company vēstnieki, un mēs ar nepacietību gaidām, kad varēsim viņiem sniegt tikpat izsmalcinātus pakalpojumus kā šis automobilis.”

Ford GT ir līdz šim modernākais Ford sērijveida transportlīdzeklis. Tas ir aprīkots ar jaunākajām mazsvara, aerodinamikas un EcoBoost dzinēju tehnoloģijām, kas to padara par Ford zīmola inovāciju paraugu.

Pieteikties uz Ford GT automobili tiek aicināts ikviens, kurš vēlētos to iegādāties. Pretendenti varēs paši izvēlēties savu Ford dīleri un apstiprināšanas gadījumā veikt pirkumu, sadarbojoties ar jauno Ford GT personīgo asistentu dienestu. Personīgie asistenti sazināsies ar apstiprinātajiem pretendentiem no visas pasaules un nodrošinās viņiem personalizētu iepirkšanās pieredzi ne tikai automobiļa pasūtīšanas un piegādes, bet arī visā tā lietošanas laikā.

Jaunajā Ford GT mājaslapā pieejams konfigurators, kas pirmo reizi sniedz klientiem iespēju izveidot savu sapņu Ford GT modeli, kā arī viegli dalīties ar savu sapņu konfigurāciju sociālajos tīklos. Konfigurators piedāvā dažādas Ford GT krāsu kombinācijas, diskus un materiālus, tai skaitā dažādus salona elementus.

Automobilim Ford GT ir pieejamas astoņas virsbūves krāsas, tai skaitā ļoti pieprasītā Liquid Blue krāsa, kā arī četras salona krāsas. Visas astoņas virsbūves krāsas iespējams kombinēt ar kādu no septiņām svītru krāsām, ļaujot Ford GT pircējiem padarīt savu automobili tikpat unikālu kā viņi paši. Kad šī gada beigās tiks uzsākta Ford GT ražošana, noteiktas krāsu kombinācijas no konfiguratora var nebūt pieejamas, bet, radot virtuālo Ford GT, auto entuziastiem ir pieejamas visdažādākās iespējas.

Ford GT būs viens no līdz šim retākajiem Ford produktiem. Gadā tiks saražotas vien 250 tā vienības, un pirmajā pasūtīšanas periodā būs pieejami pirmajos divos gados saražotie automobiļi, proti, 500 transportlīdzekļu. Pirmais pieteikumu pieņemšanas periods uz jauno Ford GT internetā beigsies 2016. gada 12. maijā plkst. 23:59.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 5

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti