Jaunais Peugeot i-Cockpit zina visu un piedāvā nebijušus braukšanas piedzīvojumus

 
Peugeot.lv | 21.aprīlis 2016 14:29

Ar jauno Peugeot i-Cockpit Peugeot prezentē savu nākotnes redzējumu par automašīnas vadīšanas vidi.

Salons, kas piedāvā intuitīvu, drošu un dabisku vadīšanas piedzīvojumu ļauj uzmest skatu uz Peugeot nākotnes automašīnu vadītāja vietu. Pilnveidota ergonomika, Head Up Display rādītāju panelis, interaktīvs skārienjutīgs ekrāns – perfektāk tehnoloģiju nevar pasniegt.

"Peugeot veiktajā pētījumā tika iegūti dati no 2,2 miljoniem Peugeot 208, 2008 un 308 īpašnieku, kuru automobiļi ir aprīkoti ar pašreizējās paaudzes Peugeot Cockpit®, lai no lietotājiem gūtu atgriezenisko saiti un radītu vēl labāku sistēmu. Jaunais Peugeot i-Cockpit® padara vadītāja braukšanas pieredzi vēl baudāmāku un ļauj brauciena laikā gan vadītājam, gan pasažieriem atklāt jaunas un stimulējošas dimensijas, kas vienlaikus iesaista gandrīz visas maņas," stāsta jaunās tehnoloģijas radīšanas procesa Peugeot zīmola vadītājs Maksims Pikats (Maxime Picat).

Zīmola inženieri un dizaineri ir radījuši patiesu salona meistardarbu. Ideāli noslīpētais un perfekti funkcionālais jaunais Peugeot i-Cockpit ir ergonomisks un intuitīvs.

Stūre, salīdzinājumā ar iepriekšējo, ir vēl kompaktāka un ar jaunu dizainu, nodrošinot vadītājam plašāku redzeslauku un vairāk vietu kājām.

Head Up rādītāju bloks ir digitāls displejs ar 12,3'' augstu izšķirtspēju un futūristisku grafiku. Rādītāju bloku var atbilstoši pielāgot, attēlojot visu vadītājam nepieciešamo informāciju tieši viņa redzeslaukā. Katras konfigurācijas estētisko pusi uzsver animācijas un pārejas.

8'' skārienjūtīgs ekrāns ir gluži kā planšetdators armatūras vidū, interaktīva tehnoloģija un pilnveidots jutīgums ir radīti, lai uzlabotu lietošanas ērtumu.

Viss šis papildu aprīkojums ir veidots ap centrālo konsoli, kuras izskatīgās hromētās pogas liecina par augstu kvalitāti. Tādas pašas izjūtas raisa arī izteikti modernā un ergonomiskā pārnesumkārbas svira, kas reaģē uz vieglu grūdienu.

Jaunais Peugeot i-Cockpit ļauj lietot visas līdz šim tirgū pieejamās tehnoloģijas.

3D navigācija ar balss vadību kopā ar informāciju par reālā laika satiksmi, izmantojot Tom Tom Traffic funkciju un iespēju nosūtīt ar navigāciju iestatītos norādījumus tieši uz Head Up displeju.

Brīvroku sistēma kopā ar balss vadību, automātiska īsziņu pārvaldīšana (lasīšana, nosūtīšana). Pieejama informācija par esošajām vadītāja palīdzības sistēmām. Mirror Screen savienojamība caur Apple CarPlay, Mirrorlink un Android Auto sistēmām.

Viena no Peugeot pamatvērtībām ir instinktīvs braukšanas piedzīvojums, jaunais i-Cockpit paceļ šo pieredzi vēl augstākā līmenī. Pietiek tikai piespiest vienu pogu un gandrīz visas autovadītāja maņas tiek iesaistītas: 

Redze – rotaļājoties ar apgaismojuma intensitāti, var mainīt salona atmosfēru. 
Dzirde – muzikālās vides iestatīšana.
Tauste – sēdekļi, kas piedāvā daudzfunkcionālu masāžu.
Oža – pateicoties gaisa atsvaidzinātājam.

Standarta aprīkojumā tiek piedāvāti divi iespējamie salona veidi: viens no tiem "Boost" - dinamiskam braukšanas stilam un otrs "Relax" - mierīgas un ērtas pārvietošanās pieredzei. Abas salona vides var regulēt un tādējādi piedāvāt gan vadītājam, gan pasažieriem unikālu, aizraujošu un neaizmirstamu braukšanas piedzīvojumu.

Jaunais Peugeot i-Cockpit sper soli uz priekšu visos aspektos. Jaunais i-Cockpit®, kas ir kvalitatīvāks, ar tehnoloģiskāku dizainu, intuitīvāks, aizraujošāks un piemērojams personiskajām vajadzībām iemieso Peugeot redzējumu par to, kāda nākotnē būs automašīnas vadīšanas vide.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti