"Infiniti" iezīmē jauna vidējās klases krosovera aprises 1

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto.lv | 25.aprīlis 2016 7:17

"Nissan" luksusa zīmols Infiniti nācis klajā ar krosovera "QX Sport Inspiration" konceptu, kas pēc ekspertu domām ieskicē jauna vidējās klases modeļa aprises, sniedzot priekšstatu par gaidāmo jaunumu, kas piedāvājumam pievienosies 2017.gada vidū.

Krosovera "QX50" pēcteča  veidolā var manīt dizaina elementus no "Q30", "QX30" un pat nesen modernizētā "Q60". Automobilim ir īsas pārkares, plati izvērstas riteņu arkas ar papildu aizsarguzlikām, augsta plecu līnija un aizmugure, kā arī kupejai līdzīgs jumts ar milzīgu panorāmas stiklu.

Jāatzīmē arī video kameras, kas aizstāj spoguļus, diožu lukturi un platās sliekšņu uzlikas, kas kalpo kā kāpšļi. Salona noformējumam izmantoti četri atsevišķi sēdekļi ar mazu nolokāmu „īso distanču” soliņu aizmugurē, ādas un alkantara apdare, sportiska stūre ar saplacinātu apakšmalu, ciparu panelis vadītājam un liels skārienjutīgs multimediju ekrāns priekšējā paneļa vidū.

"Infiniti" neatklāj datus par motoru, kas izmantots koncepta konstrukcijā, toties neslēpj izmērus: garums – 4,69 m, platums – 1,96 m, augstums – 1,66 m. Krosoveram ir 2,83 m gara riteņu bāze un 23 cm klīrenss, kas vismaz teorētiski, sola drošību arī bezceļos.

"Infiniti QX Sport Inspiration" savu oficiālo pirmizrādi svinēs Pekinas autoizstādē, kas durvis vērs 25.04.

 
Visi komentāri
 
DeAngelo 26.aprīlis 2016 14:48
0 0 Atbildēt

Laikam nākamais X-traļi sanāca tik labs, ka Infiniti to pievāca sev:-(

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 5

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti