400 km/h - visjaudīgākais Itālijas varenauto debitēs 8.jūnijā (+ video)

 

Foto: ekrānšāviņš no youtube

iAutolv | 23.maijs 2016 15:46

8.jūnijā, kompānija "Mazzanti Automobili" parādīs hiperauto "EV-R", kas varēs sasniegt 400 km/h – ātrumu, kāds nav pa spēkam ne "Ferrari", ne "Lamborghini" vai "Pagani".

Piesakot savu jaunumu, kas pagaidām skatāms nepilnu minūti garā reklāmas video rullītī, "Mazzanti Automobili" tā arī norāda, ka tiek gatavots „Itālijas vēsturē jaudīgākais un ekstrēmākais, koplietošanas ceļiem paredzētais varenauto. ”

"EV-R" pamatā ir "Mazzanti" vienīgais modelis – kupeja "Evantra", kas tiek komplektēta ar 7,0 litru 751 ZS (860 Nm) V8 motoru un var sasniegt 360 km/h, pirmajam simtam patērējot vien 3 sekundes. Lai gan ekstrēmās versijas "EV-R" zirgspēku skaits vēl netiek atklāts, zināms, ka tā tās V8 twin turbo motors ar 7,2 litru darba tilpumu, attīstīs maksimālo griezes momentu 1200 Nm, kas ļaus sasniegt maksimālo ātrumu 402 km/h un līdz 100 km/h ieskrieties 2,7 sekundēs.

"Mazzanti EV-R" saņems īpašu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu "Ala Soffiata" („vēja spārns”), kas karstā gaisa plūsmu no motora novirza uz aizmugurējo antispārnu, palielinot piespiedējspēku. Ražotājs apgalvo, ka šāda sistēma vienlīdz efektīvi darbojas gan tad, kad automašīna brauc lielā ātrumā, gan arī tad, kad pārvietošanās ātrums ir salīdzinoši neliels.

Visjaudīgākā Itālijas varenauto cena nav zināma, taču var droši apgalvot, ka tā būs lielāka par 873 000 eiro, ko "Mazzanti" prasīja par katru no pieciem saražotajiem kupejas "Evantra" eksemplāriem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti