Nulles izmešu Nissan automobiļi elektrificēs Milānu UEFA Čempionu līgas finālā

 

Foto: Publicitātes attēls

iAutolv | 25.maijs 2016 12:38

UEFA Čempionu līgas fināla laikā Nissan nodrošinās vairāk nekā 100 elektroautomobiļus.

Nedēļas nogalē gan e-NV200 furgons, gan unikāls Nissan LEAF transportēs UEFA Čempionu līgas trofeju.
Par godu UEFA Čempionu līgas finālam Nissan sadarbībā ar „A2A” Milānā un tai tuvējās lidostās uzstādīs 17 ātrās elektroautomobiļu uzlādes stacijas.

Projekts kopā ar „A2A” veido daļu no Nissan apņemšanās radīt ilgtspējīgāku nākotni Inteliģentās mobilitātes vīzijas ietvaros.

Nissan – globālais līderis elektroautomobiļu jomā elektrificēs UEFA Čempionu līgas finālu, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Milānā. Kā Eiropas visprestižāko futbola sacensību oficiālais globālais autobūves sponsors, Nissan nodrošinās vairāk nekā 100 elektroautomobiļus UEFA Čempionu līgai un ar to saistītajiem sponsoriem, lai fināla spēļu nedēļas nogalē varētu pārvadāt viesus un sacensību amatpersonas.

Ceturtdien, šī gada 26. maijā, Nissan būs arī tas gods vest leģendāro UEFA Čempionu līgas trofeju īpaša dizaina 100% elektriskajā e-NV200 uz fanu festivālu Duomo di Milano, kur tā atradīsies līdz lielajai fināla spēlei. Pirms fināla sestdien, 28. maijā, unikāls Nissan LEAF UEFA Čempionu līgas Trofejas parādes ietvaros aizvedīs trofeju uz San Siro stadionu.

Kā dāvanu Milānai un tai tuvējām lidostām, Nissan sadarbībā ar „A2A” uzstāda 17 publiskas ātrās elektroautomobiļu uzlādes stacijas, no kurām 13 būs izmantojamas bez maksas arī pēc UEFA Čempionu līgas fināla nedēļas nogales.

Garets Dansmors (Gareth Dunsmore), Nissan elektroautomobiļu direktors Eiropā, stāsta: „Finālspēles Milānā šajā nedēļas nogalē iezīmē vēl viena aizraujoša sadarbības ar UEFA Čempionu līgu – visprestižāko futbola turnīru pasaulē – gada kulmināciju. Šo kopīgo ceļojumu mēs sākām pagājušajā sezonā, kad ar lielu prieku nodrošinājām elektroautomobiļus un uzlādes stacijas Berlīnē, un ar nepacietību gaidām turpinājumu šī gada fināla spēlēs Milānā. Lieliskās attiecības ar UEFA Čempionu līgu nozīmē, ka pirmo divu sezonu laikā UEFA Čempionu līgas sponsoru godā mēs esam spējuši dāvāt ko paliekošu un pozitīvu abām pilsētām.

Slikta gaisa kvalitāte un aizvien pieaugošais siltumnīcas efekta gāzu izmešu apjoms ir ļoti reāli izaicinājumi, kas apdraud visas pasaules pilsētas, arī Milānu. Nulles izmešu automobiļi šiem izaicinājumiem dāvā reālu risinājumu, un ātrās uzlādes stacijas, ko Milānā uzstādīs Nissan, spēlēs izšķirošu lomu pilnībā elektriskas mobilitātes pieņemšanā un paliks pilsētā sabiedrības izmantošanai arī pēc fināla spēlēm.”

Šodienas paziņojums ir svarīgs solis zīmola apņemšanās ietvaros padarīt nulles izmešu tehnoloģijas pieejamas ikvienam un bruģē ceļu Nissan Inteliģentās mobilitātes vīzijai, 360 grādu pieejai viedajai autotransporta nākotnei, par kuru tika paziņots šī gada Ženēvas automobiļu izstādē.

Tiecoties uz mērķi radīt nulles izmešu automobiļus un sasniegt rezultātu – nulle bojāgājušo uz ceļiem, Nissan Inteliģentās mobilitātes vīzija ir paredzēta, lai vadītu Nissan produktu un tehnoloģiju procesus, nosakot, kā tiek pieņemti nozīmīgi uzņēmuma lēmumi par automobiļu jaudas avotiem, automobiļu vadīšanas veidiem un automobiļu integrēšanu sabiedrībā.

Nissan projekts sadarbībā ar „A2A” veicina tīru, ilgtspējīgu mobilitāti Eiropas svarīgākajās metropolēs, piedāvājot vienu no modernākajiem infrastruktūras tīkliem. Pagājušajā nedēļā Milānas Pilsētas dome apstiprināja Nissan projektu 12 ātrās uzlādes staciju uzstādīšanai pašvaldības teritorijā sadarbībā ar „A2A”. Šī iniciatīva ir plašākais ātrās uzlādes infrastruktūras tīkls vienā pilsētā Itālijā. Šonedēļ 2 ātrās uzlādes stacijas tiks uzstādītas Malpensas lidostā un vēl 3 Linates lidostā, no kurām viena būs izmantojama arī pēc UEFA Čempionu līgas fināla.

Nissan bija pirmais automobiļu ražotājs, kas laida klajā plašražošanas 100% elektrisko automobili, 2010. gadā laižot klajā Nissan LEAF. Šobrīd, 2016. gadā, Nissan LEAF joprojām ir vislabāk pārdotais pilnīgi elektriskais automobilis pasaulē. Šī gada sākumā Nissan apliecināja savu līderpozīciju nulles izmešu tehnoloģiju izstrādē, laižot klajā Nissan LEAF ar 30 kWh akumulatoru, ar ko ar vienu uzlādes reizi var nobraukt par 26 procentiem tālāk, salīdzinot ar iepriekšējo autmobiļa modeļa versiju, dāvājot līdz pat 250 km nobraucamo attālumu ar vienu uzlādes reizi un līdz ar to pārspējot visus konkurentus savā segmentā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti