Eiropā uzsāk "Range Rover Evoque Cabriolet" tirdzniecību (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAutolv | 5.jūnijs 2016 10:58

Līdz ar jūnija pirmajām dienām dīleru centros ieradies savā segmentā vienīgais pārstāvis - krosovers – kabriolets "Range Rover Evoque Cabriolet". Vācijas tirgū, kur to gaida pustūkstotis jau laicīgi pasūtījumus noformējušo klientu, tas maksās vismaz 51 200 eiro.

Neraugoties uz to, ka "Evoque" saimes jaunpienācējam ir garākais un platākais jumta pārsegs no visiem šobrīd tirgū pieejamajiem kabrioletiem, inženieru izveidotais mehānisms ar savu darbu galā tiek lieliski – pilnībā tas atlokās 18 sekunžu laikā, bet pacelšana aizņem 21 sekundi. Mehānismu var darbināt arī kustībā, taču - tikai līdz ātrumam 48 km/h. Krosoveram-kabrioletam ir 251 litru bagāžas nodalījums, kā arī drošības stieņi, kas apgāšanās gadījumā nostrādā 90 milisekunžu laikā.

Tāpat kā visi "Range Rover", arī "Evoque Cabriolet" rīcībā būs visu riteņu piedziņa, „Terrain Response“ režīmi bezceļu pārvarēšanai, „Wade Sensing“ ūdens šķēršļiem, "All-Terrain Progress Control“ (ATPC) automobiļa ātruma regulēšanai īpaši sarežģītos apstākļos.

Salonā iebūvēta jaunās paaudzes „In Control Touch Pro“ multimediju sistēma ar 10,2 collu ekrānu, navigāciju, internetu, viedtālruņu atbalstu un augstas kvalitātes audio nodrošinājumu.

Motoru klāstu veido trīs agregāti: 240 ZS benzīna dzinējs un 2,0 litru dīzelis ar 150 vai 180 Zs jaudu. Visi komplektā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

"Range Rover Evoque Cabriolet" bāzes versijā "SE Dynamic" ar ādas salonu, divu zonu klimatkontroli, 18 collu riteņiem un 380 vatu audio sistēmu maksās 51 200 eiro.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
B 5.jūnijs 2016 12:05
3 0 Atbildēt

baigais dīvainis

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti