Pagarinātais Tiguan – ir pirmais attēls 2

 

Foto: carnewschina.com

iAuto | 5.jūlijs 2016 7:07

Ķīnas interneta izdevums carnewschina.com publicējis pirmo Volkswagen Tiguan septiņvietīgās modifikācijas attēlu.

Septiņvietīgais Volkswagen Tiguan XL, kas paredzēts Ķīnas tirgum, līdz pat vidējiem virsbūves statņiem atkārto standarta Tiguan konstrukciju. Izņēmums ir dažas hromētas detaļas, taču tā varētu būt vietējā tirgus īpatnība. Atšķirības manāmas, ja vērīgāk aplūko aizmuguri – XL modelim ir lielākas durvis, lielāka aizmugures pārkare un mazais lodziņš aiz virsbūves aizmugures statņa. Riteņu bāze varētu būt pastiepta par vismaz 20 cm, automobiļa kopējam garumam sasniedzot 4,70 m.

Tigua XL tehniskais pildījums ir tāds pats kā piecvietīgajam variantam – benzīna un dīzeļa agregāti ar 110-240 Zs jaudu, ietverot arī Plug-in hibrīdiekārtu, pilnpiedziņas versijas un dubultā sajūga transmisiju.

Tiguan XL pirmizrāde gaidāma Parīzes autoizstādē šī gada septembrī, bet cena pēc vācu Autobild.de aplēsēm varētu sākties no 27 500 eiro, kas būtu 1500 eiro vairāk nekā prasa par piecvietīgo modeli.

 

VW Tiguan piecvietīgais modelis

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tīģer iguāna 5.jūlijs 2016 9:11
1 0 Atbildēt

nu izdomā un pie viena, kas ir Opel Mokka un VW Golf un Jetta... tātad, ja Golf tad viņš, ja tam pašam pieliek sedana bagāžnieka kasti (Jetta), tad viņa?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti