Kriss Evans pēc vienas sezonas atstāj "Top Gear" vadītāja amatu 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 4.jūlijs 2016 19:54

Lielbritānijas sabiedriskās raidorganizācijas BBC populārā automobiļiem veltītā raidījuma "Gāzi grīdā" ("Top Gear") vadītājs Kriss Evanss pirmdien paziņoja, ka aiziet no darba pēc vienas sezonas, kuras laikā krasi kritās raidījuma reitings.

Šovam, kurš maijā tika nodots skatītājiem britu radio un televīzijas personības Evansa, kā arī amerikāņu aktiera Meta Leblanka vadībā, pakāpeniski samazinājās reitings un sezonas noslēguma sēriju svētdien noskatījās tikai 1,9 miljoni cilvēku.

"Atkāpšanās ir labākais, ko varu izdarīt," atzina Evanss.

Raidījuma veidotāja "BBC Studios" direktors Marks Linsijs paziņoja, ka atlikusī producentu un vadītāju komanda "spēs turpināt šovu un padarīt to par hitu, kādu mēs to vēlamies".

Svētdien laikraksts "Sun on Sunday" vēstīja, ka pret Evansu izvirzītas aizdomas par seksuāla rakstura uzbrukumu, kas noticis pagājušā gadsimta 90.gadu sākumā. Gaidāms, ka tuvāko dienu laikā Evansam būs jāsniedz paskaidrojumi policijā.

Šovs šosezon piedzīvoja pārmaiņas pēc tam, kad to pameta trīs ilggadējie tā vadītāji: Džeremijs Klārksons, Ričards Hemonds un Džeimss Mejs. Trijotnes laikā šova raidījumu pirmizrādes auditorija pēdējos gados bija seši līdz septiņi miljoni cilvēku.

Viņi šovu pameta pēc tam, kad BBC pēc kāda incidenta nolēma neatjaunot Klārksona darba līgumu un abi pārējie vadītāji nolēma aiziet no darba kopā ar ilggadējo kolēģi.

Klārksons pērn 4.martā "fiziski un mutiski uzbruka" "Gāzi grīdā" producentam Oisinam Timonam, kurš nolēma neizvirzīt apsūdzības. Incidents izcēlies, jo Klārksonam filmēšanas laikā netika nodrošināta silta maltīte. Timonam pēc saķeršanās bija pārsista lūpa.

Raidījums par automašīnām, kurā trijotnes laikā nereti izskanējuši nekorekti joki un pat rasistiski izteikumi, kas izpelnījušies plašu nosodījumu, bija viena no skatītākajām pārraidēm pasaulē. Tas ir bijis redzams 214 pasaules valstīs un teritorijās un tā auditorija sasniedza 350 miljonus cilvēku visā pasaulē.

Klārksons, Hemonds un Mejs gatavo jaunu šovu kanālam "Amazon Prime".

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 5.jūlijs 2016 19:48
1 0 Atbildēt

Šito raidījumu nevar vadīt cilvēki ar tradicionālo orientāciju...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti