Tikai Ķīnas tirgum - "BMW" laiž klajā 1.sērijas sedanu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.jūlijs 2016 9:29

Vācijas autobūves kompānija "BMW" sadarbībā ar savu Ķīnas partneri "Brilliance" izstrādājuši 1.sērijas sedanu, kas paredzēts vienīgi Ķīnas tirgum.

2015.gada Guangdžou motoršovā tika parādīts koncepta modelis "Concept Compact Sedan", kas nu pārtapis par sērijveida produktu un pievienosies minheniešu piedāvājumam, kļūstot par vācu Premium markas cenu ziņā pieejamāko modeli Ķīnas tirgū.

Zināms, ka četrdurvju automašīna ar priekšējo riteņu piedziņu izgatavota uz UKL platformas, kas ir pamatā arī kompaktajam miniveniem "BMW 2-Series Active Tourer" un "Gran Tourer", kā arī britu "Mini".

Pēc "X1" un "2.series Active Tourer" 1.sērijas sedans ir trešais „BMW” jaunums Ķīnas tirgum, kas tapis uz bavāriešu kompaktās platformas. Vēl Ķīnas tirgum kopā ar „Brilliance” tiek ražotas 3. un 5.sērijas pagarinātās modifikācijas.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
... 20.jūlijs 2016 15:26
1 0 Atbildēt

Tikai priekšpiedziņa - fuj, BMW lēni paliek par lēto ražotāju, gluži kā Audi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 4

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 8

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti