Otrais sarakstā - McLaren 688 High Sport zaudē tikai superhibrīdam "P1"

 
iAuto | 18.augusts 2016 11:23

Britu kompānija McLaren izgatavojusi modeļa 650S īpaši sportisko modifikāciju 688 High Sport, kas kļūs par otro jaudīgāko izvēli pēc superhibrīda P1.

McLaren 688 High Sport pamatā ir līdz šim ātrākā un jaudīgākā modeļa 650S versija – 675LT, kas padarīta vieglāka par 40 kg, samazinot masu līdz 1190 kg un aprīkota ar oriģinālu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, ieskaitot adaptīvo antispārnu, kas var darboties arī kā “gaisa bremzes”.  

Britu varenauto ieguvis integrētu jumta spoileri, jaunas konstrukcijas oglekļa šķiedras virsbūves sānu uzlikas un ventilācijas pievadus priekšējo riteņu arkās.

Salonā ar sporta sēdekļiem un alkantara apdari būs arī telemetrijas sistēma, kas analizēs sacīkšu apļa laikus, izmantojot informāciju, ko piegādā trīs video kameras un GPS sistēma.

Zem McLaren 688 HS motora pārsega atrodas 3,8 litru Twin-turbo astoņu cilindru dzinējs, kas attīsta 688 Zs un 700 Nm un strādā komplektā ar septiņu pakāpju divsajūgu robotizēto transmisiju.

Jaunās supermašīnas tehniskie dati nav zināmi, tādēļ atgādināsim, ka versija 675LT ar 675 Zs jaudīgu motoru 100 km/h sasniedz 2,9 sekundēs un var paātrināties līdz 330 km/h.

McLaren 688 HS tiks izlaists vien 25 eksemplāros. Varenauto cenu britu kompānija pagaidām neatklāj. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti