"Kia Sportage" uzvar vēl vienā izturības testā 1

 

Foto: Publicitātes foto

KIA | 20.augusts 2016 7:03

Kad runa ir par automobiļu kvalitāti, Kia Sportage kompaktais SUV šobrīd ir pārsniedzis visus rekordus.

Kad runa ir par automobiļu kvalitāti, Kia Sportage kompaktais SUV šobrīd ir pārsniedzis visus rekordus. Vācijas žurnāla Auto Bild veiktajā 100 000 kilometru izturības testā Kia Eiropā visvairāk pārdotais modelis ir pārspējis konkurentus un izturējis maratona pārbaudi, neuzrādot nevienu defektu vai problēmu un saņemot augstāko iespējamo rezultātu - kopējo novērtējumu "1".

Šis rezultāts Kia Sportage padara par jauno līderi Auto Bild 100 000 kilometru izturības testā, kurā līdz šim testētas 33 automašīnas. Vēl viens no pārdotākajiem Kia modeļiem ir Eiropā būvētais Kia cee’d, kas arī ir iekļuvis Auto Bild topa desmitniekā.

Šis ir jaunākais sasniegums, kas apliecina Kia Sportage uzticamību. Jūnijā žurnāla Auto Motor und Sport pārbaudījumā automašīna izturēja 100 000 kilometru izturības testu bez nevienas problēmas, un tas bija pirmais auto žurnāla vēsture, kuram tas izdevās. Kompaktais SUV izcēlās arī lielākajā Vācijas ilgtermiņa klientu apmierinātības aptaujā, J.D. Power transportlīdzekļu uzticamības pētījumā, kurā tas uzrādīja vismazāko defektu skaitu, salīdzinot ar konkurentiem.

Štefans Kosts (Steffen Cost) Kia Motors Vācija izpilddirektors (COO) sacīja: "Ir neticams gandarījums par to, ka Kia Sportage atkal tik pārliecinoši ir izturējis testu. Futbola valodā to varētu nosaukt par nevainojamu trīskāršo uzvaru. Šī panākumu sērija ir iespaidīga, bet ne nejauša. Kia visaptverošā 7 gadu kvalitātes garantija ir balstīta uz ārkārtīgi augstiem kvalitātes standartiem, un ir daudzu gadu smaga darba rezultāts. Šo centienu sasniegumi ir iespaidīgi testu rezultāti, piemēram, šī testa, tāpat mūsu zīmola top pozīcija Auto Bild "Kvalitātes ziņojumā 2015". Mūsu klientu apmierinātība ir redzama straujajos Kia Sportage pārdošanas rādītājos."

Sportage jaunā modeļa pārdošanas rādītāji Vācijā palielinājušies vairāk nekā uz pusi
Vācijā 2015. gadā Kia Sportage sasniedza jaunu pārdošanas rekordu. Pieprasījums turpināja pieaugt, uzsākot ceturtās paaudzes modeļa tirdzniecību 2016. gada janvārī. 2016. gada pirmajā pusē Vācijā tika reģistrēti 10,317 Kia Sportage modeļi, kas palielināja rādītājus par 53,6 procentiem, salīdzinot ar iepriekšējā gada to pašu periodu. Jaunajam Kia Sportage ir jauns, atšķirīgs izskats, kā arī vairāk vietas salonā, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Tam ir kvalitatīvāks, labāk aprīkots interjers, kas nodrošina augstāku komforta līmeni, atkarībā no specifikācijas, aprīkojumā ir sēdekļa ventilācija, bezvadu lādētājs viedtālruņiem, bagāžas nodalījuma durvis, kas atveras automātiski, kad atslēga, tiek sajusta bagāžnieka tuvumā un gudrā parkošanās sistēma.

Piedāvājuma klāstā ir auto ar pieciem dažādiem benzīna un dīzeļdzinējiem (nodrošinot no 115 līdz pat 185 PS, ar CO2 emisiju sākot no 119 g/km), iekļaujot arī jauno 177 PS dzinēju, 1.6 T-GDI (turbo benzīna dzinējs ar tiešo iesmidzināšanu). Sportiski orientētajai Sportage GT Line versijai, kas ir jauns papildinājums versiju klāstā, ir īpaši uzlabota šasija un ekskluzīvi dizaina elementi. Sportage modernās drošības tehnoloģijas iekļauj arī autonomo avārijas bremzēšanu ar gājēju atpazīšanas sistēmu, atkarībā no aprīkojuma.

Auto Bild testa komanda: “Godam nopelnīts”
Auto Bild izturības testā tiek vērtēta ne tikai automašīnas uzticamība, bet arī automašīnas tehniskā stāvokļa pārbaude pēc brauciena, tāpat vērtējumu ietekmē arī testētāju iespaidi brauciena laikā. Testa transportlīdzeklis bija trešās paaudzes Kia Sportage ar 184 ZS 2,0 litru CRDi dīzeļdzinēju, automātisko pārnesumkārbu un četru riteņu piedziņu. Kopš 2014. gada jūnija Auto Bild komanda izmēģināja Kia Sportage ikdienas situācijās ar dažādiem nosacījumiem. Savā spriedumā redakcijas komanda uzsvēra: "Godam nopelnīts" - tā šī uzvara būtu jāapraksta, ja tā būtu iegūta futbolā. Augstākā uzticamības pakāpe, produkta īpašības un dizains ir 100 % saskaņā ar eiropiešu gaidīto – Kia jau sen ir pierādījis, ka tajā ir kas vairāk par pievilcīgu cenu. Zīmols kļūst par izaicinājumu pat vācu konkurentiem”.

Tests publicēts jaunākajā Auto Bild (33/2016) izdevumā.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 20.augusts 2016 7:16
3 1 Atbildēt

Tas neizbrīna, jo auto reāli labs un izdevies.

Man pilnībā mainījās viedoklis pēc nedēļas testa brauciena.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 5

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti