"Lada XRay Cross" sērijveida modelis gaidāms 2018.gadā

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 24.augusts 2016 12:31

Maskavas autoizstādes ietvaros notiek visādceļu apvidus auto "Lada XRay Cross" koncepta modeļa prezentācija. "AvtoVAZ" sola, ka uz konveijera tas nonāks 2018.gadā.

Auto jaunumu portālam “Motor.ru” autorūpnīcas pārstāvji pastāstījuši, ka Lada XRay Cross sērijveida ražošana tiks uzsākta pēc diviem gadiem. Krosovers apveltīts ar klīrensu, kas “pārsniedzot 200 mm” (parastajam XRay tas ir 195 mm), liela izmēra riteņiem un virsbūves aizsargelementu komplektu.   

Sērijveida modeli komplektēšot ar pilnpiedziņas sistēmu, ko aizgūs no "XRay" platformas brāļa – "Renault Duster", savukārt motortelpā pierakstīsies 1,8 litru motors ar 122 Zs jaudu.

Šobrīd Krievijas tirgū nopērkamais "Lada XRay" hečbeks pieejams ar 1,6 litru 106 Zs motoru vai 1,8 litru 122 Zs agregātu. Transmisiju izvēlē – piecu pakāpju mehāniskā vai robotizētā pārnesumkārba. Automašīnas cena – sākot no 559 000 rubļu (nepilni 8000 eiro).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti